lördag 4 oktober 2014

DAGENS OUTFIT EN MOLNIG HÖSTDAG

Idag bakas det för fullt här hemma inför skolevent imorgon söndag. Vi har promenerat, bakat pizza och hyrt film så vi tjejer kan mysa nu när maken är på annat håll. Tänkte sätta ihop ett inlägg om hur man kan bygga upp en höstgarderob med några få klassiska plagg som man sedan kan variera med enkla medel som sjalar och andra accessoarer. Min höstrutin inom hudvård ska jag också försöka sätta ihop. Min personlighet är sådan att när jag väl blir intresserad av något då går jag "all-in" och läser allt i ämnet och kollar upp allt innan det ska inhandlas och googlar recensioner och info på nätet. Jag blir väldigt insatt i det jag blir intresserad av helt enkelt :-) Just hudvård har jag länge varit intresserad av så därför blir det många produkter som testas och recenseras.
Just nu för tillfället är jag helt förälskad i cashmere ponchos, älskar dessa. Varma och snygga.
Just denna som är av en väldigt fin kvalité kommer från Oleana & Friends och kostar ca 1.900 kronor.
Den finns i en mängd olika färger där om ni har väggarna förbi deras fina butik.
Just denna modell har en asymmetrisk skärning i halsen som gör denna extra snygg.


Sen älskar jag sjalar och just denna från Odd Molly gillar jag för tillfället.


Hoppas även ni har en fin helg! Vi ses imorgon fast den blir väldigt intensivt så vi får se hur mycket inlägg det hinns med.
KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER