fredag 10 oktober 2014

TESTAR PAULA´S CHOICE HUDVÅRD

Jag har verkligen haft fullt upp under den gångna vecka och har knappt haft tid att blogga och uppdatera. Ikväll har jag äntligen haft tid att fota och försöka få ihop ett inlägg om min nya hudvård som ska testas under den närmaste månaden. Jag har hört mycket gott om Paula´s Choice produkter och läst många av hennes recensioner (avseende andras produkter). Jag var väldigt nyfiken på hennes produkter redan innan men blev ännu mer sugen på att testa dessa när jag läste att Skincity skulle lansera dessa exklusivt i Sverige.De här fem produkterna från Paulas Choice ska testas nu.
Alla med fokus på mogen hy med pigmentfläckar, rynkor och slapp hy…..låter kul eller hur :-)
Jag har redan hunnit testa några av produkterna, kunde inte hålla mig men kommer inte att lämna någon recension förrän jag testa hela serien i 4 veckor.


Den här ögonskuggepaletten måste jag dock nämna, den finns endast i en begränsat upplaga och det är självaste Wayne Gross har varit med och utformat, ni kan se videon här nedan:

Jag kan redan nu nämna att jag testat dessa ögonskuggor och kan VARMT rekommendera er att testa dessa, för 249 kr är de ett FYND!!


Ni ser redan att de använts :-) Jag återkommer under morgondagen med bilder på dessa när de applicerats och på andra paletter som dessa kan jämföras med. Ni kan en väldigt fin SWATCH av denna HÄR hos BeautybyDonnachic.En annan fantastisk fördel med att beställa från Skincity just nu är att man erhåller en helt AMAZING gåva när man beställer för 800 kronor eller mer. ALLT detta ni ser på bilden SAMT den söta dockan som alltid följer med, prover OCH den fina läppglansen från BareMinerals (som jag redan har tagit med mig i min handväska).Om ni är nyfikna på att testa Paulas Choice kan jag varmt rekommendera att testa några av hennes produkter genom att maila och göra ett hudtest hos Skincity så ni får rätt produkter rekommenderade.
Ha nu en fin kväll så ses vi förhoppningsvis imorgon.

KRAM!!

1 kommentar:

  1. Nämen ska du testa PC-hudvård?? Så spännande att höra vad du tycker om hennes produkter! Kom gärna med första intryck om några dar, sen måste man såklart ha tålamod 4-6 veckor minst. Hoppas du blir nöjd! :)
    Tack för länken till min blogg BeautybyDonnachic, inte lätt med alla namn! ;)
    Kram vännen!,<3

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER