måndag 13 oktober 2014

ODD MOLLY NÄR DET VAR SOM BÄST - MELTON JACKET

För ett tag sedan hade jag turen att springa på denna vackra jacka, en drömjack som jag haft  i blått i storlek 3 som jag av någon dum anledning sålde, har ångrat det sååååååå. Nu hade jag chansen att köpa denna av en annan fin bloggerska i storlek 2 så då slog jag till och kommer aldrig att ångra eller sälja denna. Behöver jag säga att jag är glad över att jag lyckades hitta denna vackra jacka :-)


Det som slår mig nu när jag kikar på dessa vintagekonstverk är just vilken fin kvalité de äldre Odd Mollysar var tillverkade i och vilka underbara detaljer det finns på dessa. Allt annat än dagens massproducerade Odd Molly plagg.


Knapparna är gjorda i metall och fodret i rött silke med spetskant :-)
Vissa saker var bättre för, så är det bara. Imorgon blir en spännande dag och jag ska även försöka hinna sätta ihop ett hudvårdinlägg med mina hudvårdsrutiner, morgon och kväll.
Hoppas även ni fått en fin start på veckan.

KRAM!!


2 kommentarer:

  1. Den är helt sagolikt vacker på dig! Grattis! Letar också efter en sån... Och nu efter att ha sett den på dig suktar jag ännu mer ;) <3

    SvaraRadera
  2. Jackan är underbar med så fina detaljer.....du har rätt i att dessa finns tyvärr inte idag.
    Kram Titti

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER