lördag 11 oktober 2014

FIRTS IMPRESSION REVIEW - PAULA´S CHOICE NUDE MATTES EYESHADOW PALETTE

Idag har vi varit effektiva och ändå haft en trevlig förmiddag med brunch för att sedan slita ett tag ute i trädgården. Nu vilar jag en stund och passar på att koppla av med bloggen. Jag hoppas ni gillar mixen mellan modetips, dagens outfit och beautytips. Själv är jag ju sådan som person, jag passar inte enbart in i ett fack. Jag tänkte visa hur Paula´s Choice nude mattes eyeshadow palette är i jämförelse med andra "nude eller neutrala"paletter som jag har hemma och visa en snabb sminkning med dessa.Paletten har endast en skimrig ögonskugga av 12 ögonskuggor. De flesta är i bruna, varma toner.
Detta är den perfekta vardagspaletten med fina matta färger som är enkla att sudda ut och som sitter hela dagen med en ögonprimer under.


Här ser ni denna i jämförelse med min fina palette från Laura Mercier som också har de mest underbara paletter men som ligger på en helt annan prisklass (mellan 500-800 kronor). I jämförelse är dessa lika fina i pigmentet, särskilt de mörkare färgerna (de ljusa kan vara lite pudriga och mindre pigmenterade). Dock finns en fin mix mellan skimmer och matta i Laura Merciers palette som jag kan sakna lite i Paulas Choice, jag hade gärna sett två/tre stycken av skuggorna med lite skimmer.


Här ser ni en jämförelse med den fantastiska NAKED3 palette från Urban Dekay som jag bara älskar och som är min absoluta favorit, dock ligger även denna i en annan prisklass än Paulas Choice palette. Pigmenten är ungefär lika bra tycker jag, skillnaden är att PC är nästa uteslutande matta.Här ser ni hur jag applicerat Paulas Choices Nude Matte eyeshadow palette och mitt på ögonlocket har jag lagt en guldig, skimrig ögonskugga från by Terry som jag bara älskar. De håller med en primer under i ca 8 timmar, vilket är ett bra betyg.


Här tänkte jag bara visa en LJUVLIG paletter med just varma bruna nyanser från Guerlain, när det bara är så otroligt lyxigt och en ögonfröjd att använda. Bara dosa är ett konstverk och innehållet går inte av för hackor. Pigmentet på dessa är det bästa jag använt och nu när Guerlain sa upp sin agentur i Sverige kunde jag fynda ett par av dessa :-)


Min slutkommentar och betyg på min "first impression" test av Paulas Choice ögonskugge palette är följande: Detta är en prisvärd och högkvalitativ palette med vardagsfärger som funkar i den dagliga sminkningen. För 250 kronor är detta ett FYND och då detta är en begränsad upplaga kan jag bara rekommendera er att snabbt lägga en beställning på dessa fina matta skuggor.
Mitt betyg blir 4,5 av 5 (då jag önskat en blandning med några fler skimmerskuggor och bättre pigment på de ljusa skuggorna). För priset är dessa dock FULLPOTT.
Ha nu en fin lördag, här ska det grillas och mysas snart.

KRAM!!


1 kommentar:

  1. Åh vilka vackra paletter du visar upp, fina du! Underbara Urban Decay, Laura Mercier och Guerlain är ju verkligen nåt i lyxklass! Därför är det roligt att se att PC-paletten inte ligger långt därifrån för den pengen! Jag har haft ögonskuggorna på mig i 12h med primer o de sitter verkligen. Håller med om att de ljusa är överlag lite mindre pigmenterade än de mörka. Du visar jättefin sminkning! Tack för fin inspiration! Älskar blandningen av inlägg hos dig!
    Stor kram gorgeous! <3

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER