söndag 12 oktober 2014

GÅRDAGENS BRUNCHKLÄDSEL - ODD MOLLY MOCKUP SKIRT OCH LINNE

Igår blev det en härlig brunch ute med hela familjen, tog ingen kamera eller bilder utan ville bara njuta och vara med min fina familj. Klädseln var Odd Molly från topp till tå,  vilket var länge sen sist. Jag har gått ifrån volangerna och alla de broderade färgrika plaggen till mer stilrena plagg. Men igår valde jag dessa plagg som jag tycker är ganska diskreta, trots att de är Odd Molly.


Odd Molly Kjolen, Mockup skirt är ljuvlig även om jag tycker att det är trist att kvalitén är så matt som den är. Linnet, Mockup sleeveless top, tillhör samma serie och inhandlades i Barkaby för en billigare peng än de ursprungliga 3.000 kronor som denna kostat. Koftan är från Odd Mollys höstkollektion: Chillax cardigan. Halsband Charlotte bonde och skor Cheap Monday.Hoppas även ni haft en fin helg, trots regnet och det molniga vädret idag.
Vi kanske ses lite senare.

KRAM,
2 kommentarer:

 1. Du ser totally fab ut i denna stass! :) Mysigt att äta brunch med sina nära o kära! Hoppas du mår bra! <3
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack finaste Lotta! Jag mår riktigt bra just nu fast jag befinner mig i ett vägval.
   Vet du, jag hoppas vi har möjlighet att ses någon gång framöver, tror vi har massor att prata om du och jag :-)
   Kram!!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER