onsdag 15 oktober 2014

MIN FAVORIT OUTFIT & 5 SORTERS SÄTT ATT KNYTA EN SJAL

Idag har det varit fullt upp så tyvärr har jag inte hunnit sätta ihop mitt inlägg med min hudvårdsrutin för morgonen (eller kvällen för den delen). Dagens favorit outfit för stunden vill jag dock bjuda på även om det varit kort om tid idag och tips på hur man kan knyta sin sjal. När hösten kommer kryper jag in i dessa cashmere plagg och sjalar, jag är frusen av mig och behöver varma bekväma plagg när kyla kommer. Denna poncho från DAVIDA är min stora favorit, har 4 av denna i olika färger.
1. The Magic Knot


2. The Braid


3. Eternity (men knytet framtill)


Eternity med knytet baktill (som den visas på videon).


5. The Celebrity6. The European knot

Här i denna video nedan kan ni se vackra Wendy knyta en sjal på 25 olika sätt under 5 min :-)
Alla de variationer jag visat finns med i denna underbara Video.


Hoppas ni har en bra vecka! Vi ses imorgon.
KRAM!!2 kommentarer:

  1. Förstår du trivs, jättefint! Och tutorial- vilken höjdare, har testat fler varianter, Tack och kram

    SvaraRadera
  2. Denna är ju bara för underbar!! Jättefint på dig vackra kvinna! Önskar jag kunde köpa på mig ett gäng jag med! :) Tack för toppenbra tutorial!
    Stor varm kram fina du!❤️<3

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER