torsdag 9 oktober 2014

ATT SVEPA IN SIG I CASHMERE

Idag hade jag äntligen tid att fotografera några av de plagg och hudvårdsprodukter som jag fått hem den senaste tiden :-) Nu har hösten kommit på allvar och sensommaren är borta. Jag älskar cashmere och särskilt mina cashmere ponchos från Davida. Dessa ponchos lever jag i nu när hösten kommit. När Davidas höst och vinterkollektion dök upp tidigare i höst föll jag för den underbara nya färgen som min favoritponcho hade kommit i, dark purple. Jag älskar de fina paketen som plaggen kommer i och hur de tänkt på alla detaljer, bara det att det alltid medföljer en vacker förvaringspåse och en cashmere kam är lyxigt tycker jag.
Den har en ljuvligt mörklila färg som jag bara älskar, den lyser verkligen upp i detta höstmörker.
Här har jag parat ihop Davidas fina poncho med Charlotte Bondes vackra halsband, Hermés armband och Christina Christersdotters vackra väska som jag bara älskar. Huvuddelen är svensk design när den är som bäst.


Vad säger ni, har ni något favoritplagg när kylan slår till? Imorgon kommer jag att försöka få ihop ett nytt inlägg med tips om min senaste hudvårdsrutin.
Ha en fin kväll.

KRAM!!


2 kommentarer:

 1. Hej gorgeous! Du är så himla fin i dina vackra kläder och svensk design är något jag är hemskt förtjust i! Grymt snygg färg på denna som du suktar mig med! Annars dras jag till kamelfärgade ponchos och caper. Men denna illa vad superfin! Kul att se vad du hittat som hudvårdsserie nu!
  Sköt om dig fina du!
  Kram! <3

  SvaraRadera
 2. Vilken ljuvligt lila färg....har en sjal från Davida i svart som är toppen.
  Så varm och skön.
  Kram Titti

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER