fredag 3 oktober 2014

MIN FAVORITKOFTA FRÅN ODD MOLLY - CANNA CARDIGAN

Jag har många koftor i min garderob, älskar koftor. Jag använder dessa istället för kavaj ibland, när det är kallt och för att det är ett enkelt plagg som kan förändra en hel outfit men som enkelt kan tas av. Canna Cardigan från Odd Molly har kommit i en rad varianter och jag har köpt en vid varje släpp. Den är figursmickrande och enkel att bära. Priset har länge legat på ca 1.700 kronor vilket är något i överkant men då det ofta är rabatter på OM kan man hitta dessa till bra priser lite då och då.


Förra säsongens Canna i mörkblått med mörkt band, storlek 1.


Denna säsongens variant med svart mönster och rosa band, storlek 2.
Linnet som jag har under denna är en annan Odd Molly favorit som jag är så glad att jag lyckades hitta ute i Barkaby.


Min bröllopspresent, armbandet från Hermès Kelly Double Tour, är också den en klar favorit.
Suktade efter den i 2 år innan maken bestämde sig för att jag behövde den :-)
Ha nu en fin helg, nu ska jag och tjejerna sätta oss och titta på Idol strax.
Vi ses imorgon om ni vill.
KRAM!!


2 kommentarer:

  1. Fin! Lovely knit-varianten har blivit min favorit på jobbet. Man känner sig alltid fin i denna typ av kofta...

    SvaraRadera
  2. Jättefina koftor! Tycker oxå OMs olika koftor kan funka istf kavaj. Tenfold Knit är nog min favorit ihop med Canna cardigan och Lovely Knit. Ha en fin lördag kära du! <3

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER