fredag 17 oktober 2014

JEAN PAUL GAULTIER FOR LINDEX

Jag är ledsen att jag inte hunnit visa upp bilderna jag tagit för ett tag sedan när Jean Paul Gaultier for Lindex släppte sin kollektion. Tog hem de plagg jag var nyfiken på och fotade dessa. Jag kan villigt erkänna att jag även provade kappan som såg så snygg ut på bilderna (den bruna och svart randiga) men den såg jag bara ut som en potatissäck i :-)


Denna vackra kimono var tyvärr tillverkad i polyester och lång, dessutom var den ganska dyr på 800 kronor. Det tog emot men den fick åka tillbaka. Älskade annars färgerna och mönstret.Den här skinnväskan var otroligt snygg och praktisk då den kan användas som både axelremsväska och som kuvertväska. LOVELY för 800 kronor var den ett fynd men handen på hjärtat, jag har ett stort överskott av väskor så även den fick åka tillbaka med sorg i hjärtat.
De här fina underskatterna ;-) DE fick däremot stanna, SÅ SNYGGA och relativt bekväma, fast vem bryr sig när de är så här snygga :-) !!


Ja, tightsen de är ubercoola men INTE jag, inte alls så även de snygga fick åka tillbaka.
På det hela taget blev det en billig kollektionen för min egen del. Hur är det med er, blev det några köp för eran del från denna kollektion? Gillar ni den?
Ha en fin helg, vi ses imorgon med fina modetips och hudvårdsrutiner :-)
KRAM!!
2 kommentarer:

 1. Jag fastnade faktiskt inte för så mkt, men väskan är riktigt snygg. Dock är det samma här, måste använda de jag redan har! Kul att du visade, så fin i alltihop!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Älskar mönstret på kimonon så den köptes liksom kjolen med likadant mönster.
  Även strumpbyxor och en del barnkläder.
  En hel del av kollektionen var inte till min smak men är nöjd med det jag fick tag på.
  Kram Titti

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER