måndag 20 oktober 2014

TIPS PÅ HUR MAN KAN FÅ FANTASTISKA ÖGONFRANSARNA

Jag har som ni kanske märkt fastnat för Lucy Minerals som har underbara prisvärda produkter som verkligen funkar!! Jag älskar deras mineral foundation och deras rouge sen innan. Nu vid min senaste beställning bestämde jag mig för att testa några andra av deras produkter. Det var tack vare det som jag hittade denna produkt som ger mig de mest underbara ögonfransar: Lucy Essentials 3D Fiber Lashes. Sen jag börjat använda denna har jag fått frågan flera gångar om jag har lösögonfransar eller om det är mina egna fransar :-) Detta är något ni måste testa om ni vill ha volym och längd. Produkten liknar Magnifibres som jag tidigare testat men denna tycker jag är ännu bättre. Nu kan man dessutom fynda den för 19 USD (dvs ca 140 kronor), istället för 29 USD som den annars kostar.Ligger i ett lyxigt etui. Den ena tuben (den långa) är en den som ska motsvara mascarabasen och den korta tuben innehåller fibrerna som är 100% naturliga. Så här beskrivs denna på Lucy Minerals hemsida:

"The first tube is called Transplanting Gel and contains Collagen and Natural Propolis to nourish your lashes. The second tube contains 100% Natural Fibers from Green Tea. Safe for sensitive eyes and contacts.  

The first step is the Transplanting Gel. Open the tube and apply the Transplanting Gel like you would mascara. Have your second tube of Natural Fibers in your hand open and ready to use.  While the Transplanting Gel is still wet, add a coat of the Natural Fibers to the outer portion of your lashes being careful to not get the fibers too close to your eye. Now go back over the Natural Fibers with the Transplanting Gel to seal in the fibers. You must seal the Natural Fibers well to prevent the fibers from falling on your cheeks. You can do as many coats as you like. I like to use a clean mascara wand to brush through the lashes. 
Lucy Essentials 3D Lashes are extremely water resistant.  To remove them use very warm water and a mild cleanser.
You can also use your favorite mascara as a base if you would like.  Use one thin coat before you use the Transplanting Gel. This is a matter of personal preference and how thick your lashes are to begin with."
Jag har använt denna både med den medföljande Transplanting Gel och även byt ut den mot min favoritmascara. Fransarna jag har numera (de dagar jag orkar och vill) är fantastiska.


Så här ser fibrerna ut som består av 100% naturliga ämnen från grönt te. Fördelen med denna jämfört med andra fibrer som jag testat och sett är att dessa fibrer är svarta vilket gör att de snabbt och enkelt smälter in med mascaran och ger en fin svärta.


 Här ser ni själva "mascaran" eller Transplanting Gel som ger fylliga och fina fransar.Här ser ni bildbevis där jag har använt de två tuberna i Lucy Minerals 3D Fiber Lashes. Ni ser eller hur vilken enorm volym jag fått med dessa små tuber. Ni får ursäkta de rödspruckna ögonen, för lite sömn helt enkelt.


Detta är de andra produkterna jag beställde från Lucy Minerals och som jag också kan rekommendera.
Serumet: Ambrosia använder jag framförallt på kvällarna som ett kvälls serum som går snabbt in i huden. Nu på vintern är denna precis vad min hy behöver, den ger massor av fukt, gör att huden känns full av fukt och jag vaknar med plumpad fin hy på morgonen.
De två Lip Balms, den ena ofärgad och den andra i en snygg brunröd färg är extremt vårdande och sköna på läpparna. Den ofärgade använder jag på natten och den färgade på dagen. Den ofärgade kan man dessutom doppa i t ex mineral rouge och få ett färgat läppstift på läpparna som är vårdande :-)
Läppennan i färgen Vintage passar perfekt till mina brunröda läppstift och den sitter bra på läpparna, dessutom har den en pensel i andra ändan som man kan använda till att lägga på läppstift. Man skruvar upp den vilken gör den till en riktigt bra och praktisk läppenna, väl i linje med de dyrare märken jag brukar inhandla.


Hoppas ni gillade tipsen, ha nu en fin start på veckan!
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Wow! Min högsta önskan är att få ha så där långa, vackra, mörka och fylliga ögonfransar! :) Förstår att du är nöjd, bilderna är väldigt väldigt fina på dig! Kanske dags att prova en äkta fibermascara för första gången! ;) Tack för superbra tips och härliga hudvårds-/sminkinlägg!
  Stor kram finaste du!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack finaste Lotta!! Blir alltid så glad över dina fina kommentarer. PTR mascaran funkar också superfint ihop med fibermascaran och just denna från Lucy Minerals tycker jag är enklare att använda än de som brukar vara vita. Ha en fin dag!
   KRAM!!

   Radera
 2. Hej, tack för tipset. Skulle vilja beställa men undrar hur det fungerar med tullen? Tillkommer det extra avgifter där?Mvh, sara

  SvaraRadera
 3. Hej Sara, Man brukar inte åka på tull och extra avgifter när du beställer för ett värde under 50USD och det brukar inte vara några problem när man beställer från Lucy Minerals då de har så bra priser :-) Betala gärna med Paypal (om du har det, kostar inget att skaffa) som är det säkraste när man köper internationellt.
  Lycka till!!

  SvaraRadera
 4. Hej
  Hur tycker du att fibrerna sitter? Ramlar de lätt av och in i ögonen? Jag skulle verkligen behöva en maskara som ger lite volym, jag har spindelbensögonfransar. Långa och smala. Men eftersom jag har känsliga ögon vill jag inte riskera att få in saker i dem. Hälsningar Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sofia, jag kan inte uttala mig kring just känsliga ögon men denna ska vara 100% naturlig i sina ämnen och även passa känsliga ögon, dock ska man vara försiktig vid applicering och det krävs ett par gånger innan man får till det tycker jag. Jag tycker inte de fäller ALLS utan tycker att fibrerba håller sig extremt bra under hela dagen tills jag tar av dem. Brukar dock använda min egen mascara i botten, sedan fibrerna och avsluta antingen med min egen mascara utanpå eller med den medföljade mascaran. Lycka till!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER