måndag 27 februari 2017

FOUNDATION FRÅN RITUALS TESTAS/REVIEW

För ett tag sedan, strax efter jul så hade Rituals REA på en del av sin kosmetik, det var då denna inhandlades för ca 100 kronor. Prislappen var så pass låg att jag tänkte, he, jag chansar och testar denna :-) Vilken tur jag slog till på denna foundation, den är ett verkligt budgetfynd om man gillar mineralfoundation i flytande form.

English, short review at the end of the post :-)


Här ser ni färgen jag valde och som passar perfekt till min hy, Nr 11.


Denna foundation har en mellan till nästan full täckning och den sitter otroligt snyggt på ansiktet, den är naturlig på ansiktet, dvs inte för mycket lyster eller matthet. Dessutom innehåller den SPF 15, innehåller naturliga ädelstenar, är fri från parabener och fri från parfym. Foundationen finns i 10 olika nyanser.På min hy håller sig denna snygg (jag fixerar alltid med puder) i minst 5 timmar, vilket jag tycker är väldigt bra på en så prisvärd foundation. Nedanför ser ni hur fint den smälter in med min hudton när jag arbetat in den på handen. Den ger precis lagom med lyster utan att bli för "dewy" på huden. Jag måste erkänna att jag är väldigt positivt överraskad över detta budgetfynd som ger så fint resultat.


Denna mineralfoundation får 4,5 av 5, dvs nästan fullpott. Lite längre hållbarhet och den hade fått full pott. Den är verkligen prisvärd och om ni inte testat denna foundation innan kan jag rekommendera er att ta en sväng förbi en Rituals butik och testa den.

So I have tried this mineral foundation from Rituals and I must say that I just am so positive surprised by this formula. It is a great foundation especially considering the relatively low price tag on this one. I love the coverage which is medium but buildable to almost full coverage, the finish is fresh and natural, not too dewy, not too matte. I can highly recommend that you try this one if you haven't tried it yet. Works perfekt on my normal, mature skin and does not set in lines. Love this one!

Hoppas ni har en fin start på veckan!

KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER