onsdag 8 augusti 2012

ATT BLI NYFÖRÄLSKAD

Jag har efter att ha köpt min första Greta-klänning blivit nyförälskad i detta märke. Jag blev tvungen att beställa Höstens nya modell och färg (Petroleum), en vacker blå färg och en One Size modell på klänningen. Har alltid varit skeptisk till One Size men denna satt perfekt på mig. Den är tunnare än min svarta och väldigt smickrande på dessutom skön och sval. Nedan tänkte jag visa hur jag varierat den lite diskret bara genom att ha uppsatt/utsläppt hår, knyta medföljande skärp eller ha utan skärp. Sedan kan man variera med accessoarer i det oändliga ;-)
Denna Vackra klänning är beställd från tjejerna på FACTORY som introducerade mig till detta märke och som ha ett fint utbud av Gretas klänningar på nätet. De är alltid trevliga och har en underbar service.Färgen är väldigt vacker och inte så mörk som den ser ut på bilderna, Factorys bilder visar färgen bättre tycker jag. Jag har även slagit till på en röd Greta-klänning som jag hittade på Tradera och hoppas nu bara att allt ska gå bra så jag snart har den hos mig. Nu får jag nöja mig med dessa tre ett tag ;-)
Hoppas ni har en fin vecka!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Jättesnyggt! Fast du passar å andra sidan i allt, alltid lika fin :-)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Superfin är du =)Kul att få se något nytt.
  En fråga, jag ska sälja min vita Wigwam på Tradera eftersom jag inte alls kan bära upp den. Får jag möjligen låna en bild där du har din på dig om jag anger att bilden är lånad och alltså inte mitt plagg? Vore super då alla kan se hur snygg den är på rätt person.
  Vänligen
  Stina

  SvaraRadera
 3. Hej Stina,
  Jag kan tyvärr inte tillåta att mina bilder används i kommersiellt syfte, det är många som stjäl mina bilder för att sälja på Tradera eller blocket. Eftersom jag uppskattar att du frågar kan ett alternativ vara att du visar den sista bilder från min blogg, anger tydligt att det inte är det plagget som säljs att bilden är lånad från min blogg (ange namn) och sedan länka till bloggen i din text. Känns dock omständigt. En annan variant är att länka till bloggen och inlägget där den syns och hänvisa eventuella köpare att titta där hur plagget ser ut på.
  Jag kan inte börja tillåta användning av mina bilder i kommersiellt syfte, då skulle fler tycka att det är OK att "låna" mina bilder. Hoppas du förstår.
  Kram!!

  SvaraRadera
 4. Absolut...länkar gärna då du är snygg som 17 i din tunika. Inga problem tack gulle dig. Bra om fler hittar din superblogg. Är mycket tacksam för att du provar och delger storlekar så att man vågar handla i webshopparna.
  //Stina

  SvaraRadera
 5. Wow vad snygg den är! Och vad kul att du fyndat på Tradera!!! KRAMAR

  SvaraRadera
 6. Åh klänningen är underbar på dig, kram

  SvaraRadera
 7. Ja, greta klänningarna är verkligen speciella!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER