fredag 10 augusti 2012

NY BLOGGADRESS & NANTUCKETS FINA REA

Hej fina läsare! Idag är det jobb hemifrån som gör att jag är flexibel och jag älskar denna frihetskänsla (även om det involverar en hel del arbete). Helgen ska spenderas med Sessorna då maken ska iväg på fest och vi har en massa mysig planer framför oss ;-) Det ska bli svampplockning i skogen, det ska bli bakning kanse ur Leilas fina Cupcake bok och dessutom ska vi gå på biopremiär till Disney/Pixars nya film "Modig". Ska bli toppen helt enkelt. Det händer en massa och på bloggfronten händer det även en hel del. Ska gå på en modevisning nästa vecka: Valeries fina S/S 2013 kollektion och även träffa Thomas på Chill Norway och se deras kollektion. SÅ OTROLIGT roligt det ska bli. Som ni kanske märkt så har jag ändrat namn men tack vara experthjälp från finaste Lingonet har jag numera en egen NY bloggadress också ;-) Man kommer hit även om man slår på den gamla bloggadress men nu är jag min egen ;-) Adressen till bloggen är: www.shopaholicsblogg.com och ni som har mig länkad i era bloggar får HEMSKT gärna ändra denna ;-) Nog om det för nu. Här kommer ett REA-fynd från NANTUCKETS fina REA där jag hittade denna vackra blus från Hunkydory som varit slut ÖVERALLT där jag sökt efter den innan, denna fanns på Nantucket och väntade på mig ;-) Än finns det MASSOR av fina fynd att göra hos Nantucket men även en massa fina nyheter har börjat trilla in.

Dessa två fina plagg från Chill Norway är kvar på REA om någon är sugen ;-)Här är mitt REA-fynd från Hunkydory, denna ljuvliga lilla blus med den finaste spetsen och halsringningen. LOVE IT!

Halsbandet jag fyndade på Mathilde för 350 kronor (tror det finns några kvar om någon är sugen :-)


Ska även tipsa om att FACTORY har 70% REA med start imorgon på ALLA sina vår/sommarplagg om någon är nyfiken. Har själv fyndat ännu en Greta klänning därifrån till 70% (då det var en lite reva på den men inget som stör), tror ni jag är lycklig ;-)
Ha nu en fantastisk fredag, nu ska det förberedas för fredagsmys snart.
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Vad fint du har gjort det på bloggen! Jag har ändrat i min blogglista nu :)
    Låter som du har en underbar helg framför dig! Kram!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER