torsdag 9 augusti 2012

EN SHOPAHOLICS BEKÄNNELSER - NYTT NAMN, SAMMA BLOGG

Har ju funderat en massa och jag har ju med åren tröttnat på Odd Molly-stämpeln, den definierar inte bloggen längre och då måste något ändras. Än så länge har jag inte ändrat på länkningen, dvs bloggadressen men det är nästan steg att utröna hur detta kan göras på smidigaste sätt UTAN att försvinna från alla fina bloggar jag själv följer och så att ni fina läsare fortsatt hittar till mig ;-) Ny header (provisorisk) har jag i alla fall hunnit med ;-) Lite symboliskt men jag behöver förnya mig och kalla bloggen för något annat. Har bett bästa Odd Molly-systern om lite tekniska råd och jag får se om hon kan hjälpa mig att fixa till det hela lite mera proffsigt ;-)


Så här är jag, så ser den ut nu, min nya header.
Jag kommer att fortsätta på samma bana som innan, dvs med att blogga om mode, mycket Odd Molly men en hel del andra fina märken. Jag kommer att tipsa om REOR, budget-fynd, kombossar och förhoppningsvis inspirera er. Inga större förändringar innehållsmässigt egentligen men jag tar av mig "Odd Molly-blogg" stämpel, den har blivit för snäv för bloggen och för det jag visar och förmedlar. Den definierar inte mig längre. Jag har blivit äldre och ja, jag är inte enbart en Odd Molly-holic längre. Det finns ju så mycket fina märken därute som även förtjänar att få visas och lyftas fram. Jag hoppas ni förstår.
KRAM!!

12 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 4. YES! Åtgärdat!
  TACK!! Så går det när det går för fort och man är stressad ;-)
  KRAM!!

  SvaraRadera
 5. tycker att det blir kanon, ibland växer man ur sin blogg och då är det bara att ändra...
  Viktigaste är att du kommer trivas med hur den är :D

  SvaraRadera
 6. Alldeles utmärkt ide! Har märkt att du inte känt dig helt bekväm med "OM-stämpeln" och det med rätta eftersom du visar så mkt andra fina plagg också! Som nån sa så har du hjälpt mig hitta både fina OM-plagg, men även upptäckt Valerie och All Saints till exempel, kul! Fortsätt så!
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Fin header! Håller med det är kul att mixa olika plagg och jag älskar att läsa om alla plagg du tipsar om och visar här! Lycka till med förändringen! Jag hänger kvar som vanligt! Kram Nilla

  SvaraRadera
 8. Försvann min kommentar? För att jag sett dig på bussen?
  Nåväl...

  Skulle bara skriva att jag gärna läser om annat än Odd Molly. Faktum är att jag föredrar det framför renodlade OM-bloggar.

  kram

  SvaraRadera
 9. Fortsätter hänga på din blogg. Bra initiativ tycker jag.

  SvaraRadera
 10. SEPTEMBERFLIKKA: Sötnos! din kommentar finns kvar i förra inlägget ;-)
  KRAM!!

  SvaraRadera
 11. Haha, aha..såg inte ens att det var olika inlägg. Skyller på amningshjärna (det funkar väl i många år eller hur?)
  kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER