måndag 20 augusti 2012

ATT HA SETT OCH KLÄMT PÅ ODD MOLLY SS 2013

Idag har jag sett Odd Mollys UNDERBARA vår/sommarkollektion 2013. ÄNTLIGEN är de vackra, vackra klänningarna tillbaka, vackra koftor, snygga jeans och ljuvliga blusar.....det kommer att bli dyrt, speciellt klänningarna är "to die for" men de kostar en slant. Jag har varit tillsammans med NOOS och sett vad som kommer att köpas in, säger bara WOAW! Den lekfulla Odd Molly är tillbaka. SÅÅÅÅ vackra mönster och härliga färger.

Vi är en hel del bloggare och storkunder som är inbjudna till Odd Molly nästa vecka för presentation och titt på kollektionen men det är klart att det var extra roligt att ha fått se den i lugn och ro innan. Det ENDA negativa är den låååånga väntan innan den kommer. Där är tre-fem klänningar som bär mitt namn och jag vill ha dem NU!! ;-)
Hoppas ni har en fin vecka.
KRAM!!


8 kommentarer:

 1. Ååå så spännande :) Jag tackade precis ja till inbjudan och det ska bli jättekul att ses nästa vecka om du kommer :)

  Kan vi oooa och aaaa tillsammans litegrann

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 2. Å jag bokade just tågbiljett till nästa tisdag, jag är sååååå nyfiken. Detta låter ju toppen!

  SvaraRadera
 3. Det låter ju hoppfullt! Jag åker inte dit nästa vecka. Hinner inte helt enkelt. Kläm för mig med:) Kram

  SvaraRadera
 4. Jag kommer och det ska bli så roligt!
  Hoppas vi ses.
  kram

  SvaraRadera
 5. Vad kul att få se den i lugn och ro så där. Och spännande! Tyvärr kan inte jag komma nästa vecka, kommer att vara i huvudstaden nu i helgen och det funkar inte att stanna längre än till måndag... :o( Du får klämma lite för mig också. ;o) Kram!

  SvaraRadera
 6. Spännande! Jag kan tyvärr inte komma nästa vecka så jag får ge mig till tåls ett tag till.

  kram

  SvaraRadera
 7. Ååå så kul och spännande!
  Härligt att det "gamla" OM är tillbaka!

  Kramar i massor;)
  Adela

  SvaraRadera
 8. Åh låter spännande...såg några fina plagg inne hos Gizmolina.
  Fick inbjudan till nästa vecka men då är jag fortfarande i Thailand!
  Kram Titti

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER