onsdag 15 augusti 2012

ATT HA SPANAT IN CHILL NORWAY S/S 2013

Idag (på lunchen) har jag varit och tittat, klämt på och provat Chill Norways vackra kollektion för vår/sommar 2013. En lite annorlunda kollektion, inte så mycket velour och romantik, mera tuffa mönster och detaljer. Starka, härliga färger och ja, ORANGE är STORT som ny färg ;-) Har lite bilder därifrån som ni ska få se. Var med tillsammans med fina Madde på NOOS som inhandlade en massa fint för våren/sommare 2013 ;-) Ni har massor av fint att se fram emot ;-) Bra prissättning överlag också, bra för plånboken ;-)
Jag var på deras Show Room och fick se hela kollektionen. MASSOR av färg och härliga material. Vackra mönster och färger.

Här ser ni hur det ser ut färgmässigt och orange, ceriserosa (Raspberry) och turkost är heta färger nästa vår/sommar ;-)Älskade detta mönster med fjärilar i mjuka toner. EN SÅN SKA JAG HA! 


"Scull"-mönstret kommer tillbaka i fler fina färger.


Den här toppen/tröjan föll jag dock som en fura för......OJOJOJ, så vacker den var med paljetter som gav den en lagom känsla av fest och lyx. Vackert fall och underbar passform. Går dock lika väl att ha till ett par jeans. JA, en sådan SKA jag bara ha ;-) Hehehe, ja, det blir till att spara inför nästa vår/sommar.

Så otroligt kul att ha fått vara med och se vad som ska komma in.
NOOS har köpt in en UNDERBAR bred och allsidig axplock. Det kommer att finnas något för ALLA kan jag lova. De nya Iphone-skalen är bara såååå fina.
Ikväll ska ni få se mina favoriter från Valerie men just nu drömmer jag om Chill Norways kommande plagg.
Tänk va bloggen har gett mig för möjligheter och jag är otroligt tacksam över det jag får vara med om.
Hoppas ni gillar det ni får se ;-)
Vi ses senare ikväll (om ni vill ;-)
KRAM!!1 kommentar:

  1. Kul! Det ser jättefint ut, älskar scullmönstret och roligt att det kommer tillbaka! Spännande, kram

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER