onsdag 22 augusti 2012

GRETA KLÄNNING: HANNA TILL SALU!!

Som ni förstått (ni som följer bloggen) så har jag gått "bananas" när det gäller Greta klänningar och inhandlat hela 4 stycken ;-) En av de senaste modeller jag testat är den mycket omtyckta modellen Hanna (bland annat Kronprinsessan Victorias favoritmodell) i den underbara och populära färgen korallrosa. Tyvärr känns den aningen kort till mig (längden på den är ca 96-97cm) och jag gillar bättre modellen Hilda som är lite längre. Denna vackra klänning är endast provad men jag har tyvärr få av lappen i ryggen när jag provade (hacken i den lossnade så den medföljer men sitter inte längre fast i etiketten). Storleken är M och passar en normal storlek 38/40 tycker jag. RESERVERAD!!
Färgen återges inte helt perfekt men den är korallrosa kan man säga, en djup och underbar färg som skiftar beroende på ljuset. En färgklick i höst och sedan till våren/sommaren då denna färg är het igen.Fina breda skärpet medföljer. 

Här kan ni se bilderna från Kotyr.se. Det är så här den ser ut på i en annan färg. Supersnygg helt enkelt. Färgen på den som säljs är dock som jag visar korallrosa och skiftar beroende på hur ljuset faller.

Lämna en kommentar med angivande av eran mailadress så kontaktar jag er om ni är intresserade av att köpa denna vackra.
Ha en fortsatt fin kväll!
KRAM!!

9 kommentarer:

 1. Tänker du ruinera mig människa?! ;) Myyycket frestad! Otroligt vacker och elegant.
  *sätter mig på händerna*
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hahaha Lotta!!
  Japp, fast med tjejmatte så hjälper jag dig spara en massa pengar :-)

  Kram!!

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 4. Guud så fin! Den ser väldigt röd ut, är den mer åt stark rosa? Tänkte om den skulle passa på ett bröllop, jag som har klänningsbekymmer just nu ;)
  kram Maddie

  SvaraRadera
 5. Hej Maddie: Den är mer åt det korallrosa/aprikosrosa, INTE röd ;-)
  Tyvärr har precis en tjej lagt beslag på denna men den är LJUVLIG!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 6. jag antar att du redan har sålt den? Annars är jag intresserad så svara gärna här i så fall

  SvaraRadera
 7. Hej Emelie,
  Den är såld men jag har en likadan i den rosa färgen kvar som jag köpt i höst. Lämna din mail så kan jag kontakta dig.

  Ha en fin helg,
  Shopaholic

  SvaraRadera
 8. Hej! Antar att den rosa du pratade om i inlägget ovan också är såld, annars är jag mycket intresserad!

  SvaraRadera
 9. Hej Isabel,
  Ja, den rosa är såld även den.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER