tisdag 28 augusti 2012

LITE INREDNINGSBILDER OCH ICON

Hinner inte med bloggen just nu och så får det vara ett tag. Imorgon ska en massa tjejer till Odd Molly och kika på deras vår/sommar 2013 kollektion, även jag ska dit. Har ju sett denna kollektion redan men det ska bli kul att få ta sig ett titt på nytt och se om min ursprungskänsla finns kvar för denna. Det ska framförallt bli roligt att träffa en massa fina tjejer, kända ansikten de flesta, kanske få ta en bit mat och umgås en liten stund. Jag är ingen "Odd Molly-bloggare" längre, jag hatar stämplar, jag hatar fack och därför känns det så skönt med förändringen av bloggen. Trots det är det självklart så att jag fortfarande älskar mina Odd Molly plagg och jag kommer fortfarande att fortsätta handla en del av dessa och visa upp de på bloggen. Nu till lite inredningsbilder ;-)

Älskar doftljus nu när hösten börjar smyga sig in. Fina doftljuset från Voluspa hittade jag på Country Dreams som har en massa fina dofter. En av mina favoriter är Crisp Champange men här testar jag en ny doft, ja annars vet man ju inte om man kan hitta någon ny favorit ;-)

Provar det fina Icon-halsbandet som jag också klickat hem från Country Dreams. Dessa tar ju slut hur snabbt som helst så det var tur att denna fanns kvar där sen passade jag på att shoppa några till från Campadre igår.

Gillar tyngden i detta fina halsband.

Nu ska det vilas.....lång dag imorgon.
Vi ses då.
KRAM!!4 kommentarer:

 1. hej, igen har det dykt upp...
  http://www.tradera.com/odd-molly-kofta-canna-cardigan-str2-m-654-rod-auktion_162902_162624962

  SvaraRadera
 2. NU är du på bild på Tradera igen!! Denna gång en röd Canna cardigan, kom ut idag!! Skamligt!!
  Kram V

  SvaraRadera
 3. Hej tjejer! Tusen tack för tipset, har mailat säljaren.....helt otroligt att folk bara tror att man kan ta andras bilder på nätet och använda dessa hursomhelst.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 4. Vilka fina saker och blus du visar. Doftljuset har jag inte testat, måste jag göra. Kram Nilla

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER