fredag 24 augusti 2012

MYCKET FINA HÖSTNYHETER HOS TINTINSTYLE

Har så smått börja spana in höstens nyheter, mycket fint som är på väg in och ska jag vara ärlig så är höstplaggen mina favoritplagg. Man kan ha dessa på hösten och hela vintern bara man har en bra jacka och sedan hela våren tills det blir varmt. Betydligt mer användbara plagg när man som vi bor nära Nordpolen ;-)
TINTINSTYLE har tagit såååå mycket snyggt inför hösten....ÅH, suckar lite, vill ha en hel del.
Här kommer ett litet collage med några av mina favoriter just nu....tröjan från ChillBorway är jag bra sugen på att klicka hem BUMS!
Snygga koftan från Odd Molly blir jag också sugen på, den ser inte så lång ut som jag befarande när jag klämde på den första gången (som prov), man vill ju inte släppa alla tofsarna i asfalten direkt ;-)
NU ÄR DET FREDAG!! TJOOHOO, har ska fredagsmysas med tjejerna i kväll men nu massor av jobb.
Vi ses lite senare.
KRAM!!


5 kommentarer:

 1. Jag tyckte skorna från Stylesnob var urläckra. Men jag skulle nog behöva en epidural för att stå ut med att gå i så höga klackar;)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ville bara upplysa dig om att du är på bild på en annons på Tradera! Utlagd idag!! Up to me ism dress i blått! Eller du kanske godkänt det??
  Mvh V

  SvaraRadera
 3. Om ni fortfarande letar efter vårens och sommarens Odd Molly plagg som är slutsålda i Sverige, besök
  evamariefashion.com
  Just nu 20% rabatt!

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag hittar ingen e-post så jag lägger en kommentar. Jag tror en säljare på finska Huuto.net använder en av dina bilder, jag vet inte om du gett dit samtycke eller inte http://www.huuto.net/kohteet/odd-molly-ihana-mekko-koko-1--36-_-s-/233690986?ref=hm_vah

  SvaraRadera
 5. Hej Anonym: Tack för ditt tips! Tyvärr är det ALLTFÖR många som tar sig friheter....blir så otroligt trött på detta.
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER