torsdag 23 augusti 2012

HJÄLP ATT VÄLJA GRETA KLÄNNING!!

Idag är det stressiga tider och tufft att få tiden att räcka till. På min korta lunch sprang jag in på Åhlens City för att prova två Greta-klänningarna som jag tycker är sååå fina. Tanken är att jag lite längre fram i höst ska belöna mig själv (efter en tuff period som jag hoppas snart ska vara över) genom att köpa en av dessa fina men här behöver jag er hjälp. Vilken tycker ni är snyggast, vilken passar jag bäst i?
Denna vackra Greta i modellen Hilla som är min favorit-modell är marinblå med vita prickar, klassiskt och fint.


Tyvärr dåligt ljus som gör att färgen ser grå ut men den är mörkblå och glansig med vackert fall.

Denna andra är också samma modell (One Size) och är lite tuffare (tantigare) i mönstret.
Jag älskar färgkombinationen men undrar om inte mönstret gör den tantig.....får liiite tantvarning på denna fast jag ändå dras till den (JAPP, kan ju bero på att jag ju faktiskt ÄR en 40+ tant, helt rätt, jag fattar det också ;-)
Snygg även med en svart kavaj över den.
Är otroligt tacksam för era ärliga kommentarer. Sen om ni inte ALLS gillar Greta klänningar behöver ni kanske inte just uttala er om valet just denna gången ;-) För jag gillar dessa användbara men ändå lyxiga klänningar. Använder flitigt på jobbet både min svarta och blåa Greta klänning och har aldrig fått så många komplimanger av mina kollegor som nu (inte ens när jag burit mina finaste Mollysar).
Tack för hjälpen.

KRAM!!


19 kommentarer:

 1. Nummer 1 helt klart!! Passar dig perfekt!
  Mvh Viktoria

  SvaraRadera
 2. Absolut nr 1, den passar du jättebra i. Nr 2 har ett lite för oroligt mönster som gör att det är det enda man ser, så du försvinner. Tycker jag.

  Kram
  Malin

  SvaraRadera
 3. Absolutely no 1! Kan ju vara för att jag själv tycker mönstrat är lite svårt, men den prickiga är mycket mer elegant och klassisk. Den kommer bli väldigt användbar i många år utan att gå out of style! :)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Tack Snälla för era smakråd!! Känner precis som ni att nummer 2 är aniiingen rörig i mönstret. Japp, få bli en blå med vita prickar!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 5. Hej, ingen alls, tant varning som du själv skrev.Mvh Lena

  SvaraRadera
 6. Helt klart den prickiga:) tycker också den mönstrade är en aning tantigare!

  SvaraRadera
 7. Den prickiga, superfin!
  // Jenny

  SvaraRadera
 8. Jag tycker nr 2 kan vara lite tuff i tyget den andra är mer klassiskt fin så lite beroende vad du ska ha den till! Båda är fina på dig! Kram Nilla

  SvaraRadera
 9. Hej!

  Jag tycker om båda på dig men de är kanske användbara i lite olika sammanhang. Själv skulle jag gärna ha båda, perfekta kläder till jobb för min del.
  Ja det där var ju inte mycket till hjälp. Kram från Eva

  SvaraRadera
 10. Jag tycker 1:an. Den andra är lite för rörig för min smak. Kram

  SvaraRadera
 11. Den första är klassisk och elegant. Den röstar jag på :) Kram Catrine

  SvaraRadera
 12. Å, så fina klänningar!
  Du ska behålla den prickiga..
  Den vill jag också ha!
  Hoppas den finns på mitt Åhléns i
  Kristianstad.
  Kram

  SvaraRadera
 13. Definitivt nr 1. Instämmer i tantvarningen på nr 2. Dessutom tycker jag att det mönstret är för rörigt och ger klänningen ett "oformligt" intryck. Den blå med prickar är stilren och vacker.

  SvaraRadera
 14. Kan bara hålla med ... den prickiga. Klänningen är så fin och verkligen en perfekt present till sig själv som belöning.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 15. Den prickiga nr 1 är klockren, känns lugnare på något sätt...
  såååå tummarna på 1

  KRAM KRAM FIA

  SvaraRadera
 16. Helt klart den prickiga tycker jag. Sååå klassisk och prickar är hett nu har jag förstått :) Tror du tröttnar på den med mer mönster...

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 17. Jag tycker den prickiga är lite tantig om nu någon ska vara det.....min mormor hade alltid blå klänningar med vita prickar så kanske kan det bero på det :=)Jag har sett den andra klänning på Åhléns och gillar som du ändå mönstret. Den går att lugna ner lite med en enfärgad kavaj eller så tycker jag.Modellen är jättefin på dig så förstår att du fastnat för Greta klänningar!Så vilken du än väljer kommer du bli nöjd tror jag.
  Kram Halvan

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER