torsdag 23 augusti 2012

ETT FYNDTIPS FRÅN INDISKA OCH ATT STYLA EN SVART GRETA ;-)

Idag ska jag tipsa om lyx och budget, allt i ett ;-) Jag hittade en supersöt topp på Indiska i spets som inte har den absolut bästa passformen men som trots det är supersöt på. Pris 399 kronor (ETT FYND). Snygg som här med byxor men även supersöt över en vacker enkelt vitt sommarklänning. Jo, jag glömde nämna jag har storlek S i denna, så den är rymlig ;-)För att piffa till min vackra Greta har jag inhandlat ett vackert och brett sidenskärp som man kan knyta på en massa olika sätt. Här vissar jag bara ett par av dessa som inspiration ;-)

Under ser ni min underklänning från Lindex skymta, känner mig alltid mera klädd med en underklänning under ett tunt sidenplagg.


TACK ALLA SOM KOMMENTERAT OCH HJÄLPT SOM SMAKRÅD I FÖRRA INLÄGGET!
NI ÄR UNDERBARA OCH JA, DET BLIR DEN BLÅA ;-)
KRAM!!

9 kommentarer:

 1. Snyggt med brett sidenskärp! Var har du hittat det?
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej Lotta: på Marjas vid östermalmstorg.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Måste bege mig till Indiska direkt! Så fin den var!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Superfin spetstopp, du klär verkligen i den!
  /C

  SvaraRadera
 5. Den toppen var riktigt söt. Jag tycker man hittar lite smått och gott på Indiskan. Gäller att kika in med lite jämna mellanrum bara för att hitta godbitarna. Gretaklänningarna är inte någon favorit, jag höll med dem som tyckte att Victoria skulle byta stylist, men det är väl det roliga här i livet. Att vi har olika smak alltså. Annars vore det väldigt tråkigt.

  SvaraRadera
 6. Hej, vilken storlek hade du på den röda Hanna-modellen? Den är väl inte One size som Hilla eller? Jag Kan ha Hilla utan problem men vet ej vilken storlek jag bör välja i Hanna-modellen...
  Tacksam för lite tips
  kram
  Tea

  SvaraRadera
 7. Du är superfin i budgetspetsen från Indiska! Måste nog bege mig dit.....

  Kram
  Anna

  SvaraRadera
 8. Hej Tea,
  Jag har storlek M i Josephine och i Hanna.
  Lycka till! De är underbara!
  Kram!!

  SvaraRadera
 9. Tusen tack för tipset!
  kram
  T

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER