måndag 13 augusti 2012

TEST! HITTAR INTE MIN BLOGG PÅ GOOGLE!!

Hej, Som ni vet har jag precis köpt mitt nya domain och när jag klickar på mina sparade länkar står det att google inte hittar det, endast en cachad version dyker upp. Är det så för er läsare också?? Känner mig orolig och det känns inte kul alls. Kom in nu via en lång omväg via min Google account.....inte kul. Någon som råkat ut för detta och vet vad/vem man ska göra/kontakta? Hittar ni hit utan problem?

HJÄLP!!!


7 kommentarer:

 1. Jag hittar dig genom att googla "en shopaholics bekännelser" Bara blogg+shopaholic ger däremot massor av träffar så man måste tydligen vara väldigt specifik.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack Rosen: hittar du mig även om dig klickar på länken på din blogg? Får du upp sidan då? Jag tror det kan vara strul med min dator i så fall, får inte upp sidan om jag klickar på mina länkar, på adressen eller via andra bloggar....
  Kram fina du!

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 4. Jag hittar dig precis som vanligt i min blogglista, och via andra bloggars läslistor.
  kram

  SvaraRadera
 5. Jag kommer till dig via min länk på min blogg inga problem! Och på annat ställe också! Kram söta!

  SvaraRadera
 6. Jag hittar också fram genom o klicka på adressen i min blogglista.

  SvaraRadera
 7. Jag kom inte fram via min egen blogglista

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER