torsdag 9 augusti 2012

MERA VACKRA KLÄNNINGAR FRÅN ALLSAINTS REA

Måste än en gång tipsa om ALLSAINTS underbara REA som fortfarande pågår och där det finns massa fina plagg man kan fynda än. Storlekarna är normala. Jag har storlek 10-14 beroende på plagget och om den är stretchig eller inte (10 vid stretch och 12/14 vid stumma material). De skickar dessa fraktfritt och supersnabbt! Enkelt att skicka tillbaka och sedan få återinsatt på sitt konto. Jag är alltid supernöjd med mina plagg därifrån. Nu på REAN kan man verkligen fynda underbart skräddade plagg av hög kvalité.

Buddha-halsband inköpt på Mathilde (vet inte vilket märke)


Topp under denna från Odd Molly.
Denna vackra klänning heter MELODY DRESS i storlek 12.

Sedan har vi denna vackra PRAIRIE DRESS i storlek 10. Underklänning från Lindex (vintage). Har en trevlig visning jag ska gå på nästa vecka och jag lovar ta massor av bilder ;-)
Berättar mer sen.
KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Fina! Jag la faktiskt en beställning på en svart klänning häromdagen. Nu hoppas jag att den passar mig.

  Ha en fin fredag!

  kram

  SvaraRadera
 2. ojoj, vackert!! ÄLskar den där klänningen med kors i ryggen! Tittat på en vit variant och beställde hem men passade inte över bysten tyvärr. Svarta var uuuuursnygg!

  Ja, det där glaset vin vore supertrevligt. Tänkt på dig, hoppas du haft ern härlig sommar!

  Själv är jag i Aftonbladet idag, om du skulle känna för att fördriva tiden med lie spännande läsning *asg* :P

  Massa kramar till dig och familjen!! <3 Mannen hälsar!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER