torsdag 9 augusti 2012

ODD MOLLY TRICOLOR DRESS & ETT BUDGET-TIPS & FÖRNYELSE

En två vackra Tricolor knit klänningar har hittat hit i Porcelain och i Indigo. Inget för den med extra sommarkilo som jag men jag ska ju bli av med dessa och då kommer dessa att vara supersnygga ;-) Det är alltid bra med en morot ;-) Dessutom tänkte jag tipsa om ett superfint Budget-fynd på H&M, ballerinaskor som är perfekta nu.
Över denna har jag tricolor cardigan i samma färg till. Klänningen är i storlek 2 och den stramar liiite över höfterna men det ska det bli ändring på ;-)
Tyvärr har jag en svart underklänning här (vilket det givetvis inte ska vara men jag orkade inte byta när jag skulle prova denna på).


Här ser ni de söta ballerinaskorna från H&M som kostar 199 kronor!!! UNDERBART söta och ganska sköna på. Ett tips.

Som ni kanske kan se av den nya headern så har jag lite funderingar på att ändra lite med bloggen, den stora förändringen är egentligen ändring av namnet och det kräver en del arbete och tanke men jag känner helt enkelt att "En Odd Molly-holic" som benämning inte längre stämmer med mig eller bloggen. Det finns sååå många andra fina märken därute som jag ju gillar och gärna vill kunna visa upp för er. Ska fundera en vända till men något måste hända känner jag.
Vad tror ni om det? Visst är det så att man måste kunna justera saker efterhand som bloggen utvecklas? Skulle ni vilja följa den ändå? Fortfarande en massa mode och kombo-tips men inte en renodlad "Odd Molly-blogg" kan det funka? 
Ha en fin dag, snart är det fredag ;-)
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Helt klart, at jeg vil følge din blog, selvom du ændrer navn og retning :-). Det er altid dejligt at hente inspiration hos dig, så det vil jeg blive ved med.

  Ha' en fantastisk dag!

  Hilsner fra
  Lotte

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag förstår att du funderar på namnbyte, Odd Molly är ju bara ett i mängden av fina märken! Tycker att din blogg har blivit ännu bättre sen du tog upp flera spännande märken. Jag har dig att tacka för många köp, både till mig och till min 4-åriga dotter. Jag har läst din blogg i några år och kommer att fortsätta oavsett vad du döper den till! Kram från Mia

  SvaraRadera
 3. Jag gillar de blandade bloggarna mer än renodlade Molly loggar. Mer omväxlande så. Såg förresten dig på 2:an i tisdags finklädd i Dudette eller liknande. Hade dock fullt upp att hålla styr på min minsta.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Kul med lite förändring, jättefin header och jag kommer absolut att följa dig!! Snygg klänning på dig kram

  SvaraRadera
 5. Septemberflikka: TÄNK att jag missade dig!!! NEHE, va trist! Nästa gång får du grabba mig. Tack snälla för din kommentar!

  Lotte, Mia och Casa of Mia: TACK RARA NI, NI ÄR BÄST!!

  SvaraRadera
 6. Instämmer med tidigare kommentarer! Din blogg är ju alldeles superhärlig och inspirerande att följa. Dessutom roligare med blandade klädesmärken, lite inredning och annat smått och gott. Fortsätt med dina fina bilder och skrivandet!

  SvaraRadera
 7. En blogg utvecklas ju tillsammans med den som skriver den så det är ju bara trevligt att du ändrar lite...
  Annars vore den ju inte Du och då blir det inte ärligt och det märker man som läsare direkt.
  Jag älskar din blogg och kommer såklart att följa dig vad du än hittar på för din blogg är välskriven, inspirerade och personlig, utan att bli för privat.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER