tisdag 14 augusti 2012

KLÄDD FÖR MODEVISNING ;-)

Ikväll, efter jobbet, ska jag gå på Valeries fina visning av hennes kollektion s/s 2013, en hel del inköpare och bloggerskor kommer att vara där och det ska bli kul att mingla och snacka med alla dessa pinglor. Höjdpunkten är dock visningen, är så nyfiken på vad som ska komma till nästa sommar, älskar ju Valeries skira sommarplagg och hennes vackra kavajer, kappor och klänningar. Jag är ju på jobbet fram tills jag ska gå så klädseln fick bli något nertonad men ändå edgy ;-)
Kofta från AllSaints, topp från Odd Molly och halsband köpt på Mathilde.
Ska ta så många bilder jag bara kan, hoppas bara belysningen är bra.
Ha nu en fin dag!
KRAM!!1 kommentar:

  1. Vad kul! Det kommer ju hur mycket fint som helst från Valerie i höst. Har själv span på ett par saker och velar precis i skrivande stund om jag ska slå till på den orangea sidenklänningen med bourdaux-färgat sjalknyt i halsen. Så classy tycker jag :)

    Hoppas du får en härlig kväll
    kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER