fredag 19 oktober 2012

ATT HA PROVAT ETT DRÖMPLAGG & REATIPS!

Idag var jag förbi TINTINSTYLE, det brukar hjälpa att hänge sig åt ytliga ting efter en tung period ;-) Jag gick därför in på TINTINSTYLE och fick provat en MASSA vackra plagg och accessoarer. Tänkte dela med mig av min provning och jag säger bara: HUNKYDORYS PALJETTKAVAJ SKA BARA BLI MIN!! ÅH, vad den är vacker, den är dyr, men ACK så vacker. Där var ett helt tjejgäng inne då jag provade och samtliga tjejer som såg kavajen på sa att det var ett av de vackraste plaggen de sett ;-) ETT BRA BETYG helt enkelt. ja, den kostar nästan 4.000 men det kan det vara värt....hoppas dock min storlek är kvar när det blir REA ;-) TINTINSTYLE har just nu 30% REA i sin butik på utvalda plagg (inte Hunkydory dock...) så jag tänkte visa en del av dessa då den REAN snart kommer ut på nätet om ni inte bor i Stockholm ;-)

Först ut lite REA-fynd från Odd Molly, denna finns på 30% i butik just nu.
Provar storlek 2 som är normal i storlek.Här har vi dock mitt drömplagg....HUNKYDORYS paljettkavaj i storlek L, denna är ganska snäv i storlek så jag har gått upp en storlek i denna, speciellt om man har en byst större än C-kupa. Pris 3.999 kronor, svider men ÅH, vad den är vacker. Överväger nästan att leva på vatten och bröd ett tag för att kunna unna mig denna ;-) TYVÄRR ÄR DENNA INTE PÅ REA....Surt.

Det är däremot dessa två vackra plagg, klassisk vacker svart klänning från by TiMo och halsband från DAY.


Vackert halsband från DAY som också kommer att bli nedsatt med 30%.


Sen är jag löjligt förtjust i armbanden från snobb som är riktigt prisvärda, för sina 245 kronor är de ett kap.


Denna väska från SEE BY CHLOÉ är makalöst fin och den kommer troligtvis att inhandlas ;-)
Nedsatt till 3.184 kronor och det är det värt ,-) HELT fantastiskt fin och praktisk.

Vackert armband från Lite Kalabalik som är en av mina favoriter.


Var tvungen att prova paljettklänningen med By TiMo klänningen....ÅH, vad jag älskar den....så fin!Sen har vi lite bilder på andra REA-plagg som är på 30% REA i butik och antagligen på webben redan nästa vecka.


Odd Mollys Pointers V-neckChill Norways fina Haven Dress i storlek L (smal passform) även den på REA i butik.


Ne, nu ska det slappas i soffan! Ha en underbar fredagkväll!
KRAM!!10 kommentarer:

 1. Åhh hvor er du FIN
  Så stillig - yndig - feminin - klassisk
  MEGET SMUKT
  Rigtig god weekend
  Kram fra Danmark
  Charlotte

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Kavajen är drömvacker på dig, jag förstår det där med vatten och bröd.
  Den svarta By ti moklänningen har blivit min gudstjänsfavorit, mycket snygg tillsammans med prästskjortan.
  Upptäckte nyss de tråkiga skriverierna som varit och du ska veta att jag uppskattar din fina blogg även om livet varit så hektiskt den sista tiden så jag har inte riktigt hunnit med.
  Allt gott och kram från Eva

  SvaraRadera
 3. You are spectacular in the glittering jacket! Very glamorous indeed. But I personally love the combo with the Drama Coat and Nymph Dress. Yes, I would kill for it!!!
  Hugs from Canada,
  Karen XOXO

  SvaraRadera
 4. Javisst är kavajen magisk...och väger ju minst 3 kg! :) Kommer att ha reaspan på denna framöver. Tar mitt förnuft till fånga här faktiskt och lägger inte ut 4 papp på ett plagg som bara blir använt vid speciella tillfällen. Men på rea?? Tja då ligger min plånbok risigt till! ;) (Däremot lockar inte paljettvästen i samma "serie" alls.) Snygga plagg allihopa, och jag gillar halsbanden fr Day skarpt!
  Trevlig helg!
  Lotta

  SvaraRadera
 5. Mycket snyggt! Kavajen wow! Men ack så dyr! Visst är det skönt med ytligheter när det är tungt, håller med. Ha en fin helg! Kram Nilla

  SvaraRadera
 6. Kul att du är tillbaka! Du ger sprudlande klädpassion även om jag inte alltid har samma smak!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Om du struntar i att köpa by Chloeväskan så har du ju i princip pengar till kavajen. Tycker också att den var fin. Lever dock inte själv ett sådant liv att jag någonsin skulle ha tillfälle att använda en paljettkavaj.
  Maja

  SvaraRadera
 8. Kul att du är igång igen. Det gör mig glad!

  SvaraRadera
 9. Så snygg du var i den kavajen!! Den sitter som en smäck på dig! Många andra finingar du provar..blir lite sugen gå in o kika igen på nätet!
  Ha en fin lördag!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Måste tala om för dig att jag är så nöjd med den fina Brantingklänningen och Pleasejeansen är jättesköna,som jag köpte av dig.
  Trevlig Helg Paula

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER