söndag 7 oktober 2012

GÅRDAGENS STASS OCH DAGENS

Igår var vi hos vänner på middag och det var så lyxigt att helt enkelt få klä upp sig och sedan ge sig av på trevlig middag en lördagkväll. Det var gångavstånd hem så vi kom hem inte alltför sent. Idag har det varit fullt med aktiviteter med Sessorna och vi har njutit av det ljuvliga höstvädret med sol och friska vindar.
Jag har fyndat en del Odd Mollysar på sista tiden. Dels har jag köpt via andra Odd Molly-systrar, dels har jag lyckats handla från Gällstads outlet och från Barkaby har det fyndats en del. Måste säga att jag älskar de äldre kollektioner, så fina och välarbetade. Igår hade jag en vacker klänning från Opulent-serien som jag verkligen älskar: Opulent straight dress i grey, st 2.Det här har varit morgonens stass, vackra Betty Mea Jumper Cardigan i Pink, st 1 som bara är såååå vacker i färgen. LOVELY! 

Här ser ni min egen justering som jag tycker är ett måste med denna kofta så man inte belastar tryckknapparna för mycket, dessutom får man en snyggare midja så här ;-)

En seg söndag efter gårdagens middag men ack så mycket piggare man blev av denna fina kofta.

Lite senare idag tänkte jag slänga ut CC vest i almost black till försäljning om någon är intresserad, storlek 1.
Min byst är alltför stor och jag är tyvärr en normal storlek 2 och denna är helt enkelt alltför liten....hade annars ALDRIG släppt den. Hör av er direkt om ni vet med er att ni är intresserade....nypriset låg på ca 7.000-8.000 tusen för denna.

Det är alltså denna vi talar om......SÅ VACKER och mjuk. HELT NY! Endast provad av mig ett par gånger.
Inga skambud....men allt över 1.000 kronor är av intresse.

Ha en fortsatt fin söndag!
KRAM!!
3 kommentarer:

 1. Fina klänningen har jag också...tyvärr har min dragit sig på vissa ställen i tyget......den är lite skör.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Du som verkar ha koll på det mesta när det gäller Odd Molly... :-) Har du någon aning om vart man skulle kunna få tag i en crochet lovely knit i chalk i stl 2? Jag bara SKA ha en! Tack på förhand!
  /Elin

  SvaraRadera
 3. Hej Elin: mitt tips är att kika på Tradera.
  Lycka till!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER