måndag 22 oktober 2012

HÖSTEN ÄR REDAN PÅ VÄG BORT....

Jag gillar hösten och alla de vackra färgerna på träden (dock inte regnet och blåsten) . Gillar den krispiga luften, att man får ta på sig sin favoritkappa och stövlar. Älskar att se mina Sessor leka bland de färgglada löven och sedan gå in och dricka varm chocklad. Hösten kan vara så mysig, tyvärr är den ytterst kort här i Stockholmsregionen. Nu känner man att löven nästan samtliga börjat försvinna från träden och en iskall kyla tränger sig på snart....mörkret har gjort sitt antåg. Här kommer lite vackra höstbilder från trädgården och från Söder där vi promenerade i helgen.

Hoppas vi får behålla hösten ett tag till och slippa snön så länge det går. SER inte fram emot snön, kanske lite framåt jul men helst bara i någon vecka, jag skulle helt klart klara mig utan snö ;-)
Ha nu en fin kväll!
KRAM!!


5 kommentarer:

 1. Hösten är verkligen fantastisk med sin klara luft och sina vackra färger. Håller med om att det är mysigt att ta på sig favoritkappan med fina stövlarna. Men mörkret är mysigt också när det kommer. Nu blir det dags att tända ljus, göra en kopp te och krypa upp i soffan under en filt. Alla årstider har sin tjusning :-)

  SvaraRadera
 2. Samma här. Jag skulle också helt klara mig utan snö! Och vackra bilder! Kram

  SvaraRadera
 3. Älskar också höstlöven och få ta fram koftorna och lite stickat! Gick och fingrade på flera mysiga höstplagg på Pure & Simple idag på just söder, som jag hoppas du och ni andra inte missat. Hörnet vid Mariatorget. Fick en god latte i handen av den gulliga expediten medan jag gick runt och suktade och klämde på alla fina plagg och lyssnade på skön soft musik! Även inredningsbutiken Cazami bara några meter bort på gatan har för ett tag sen även börjat med jättefina kläder. Feel good-butiker som jag gillar skarpt! Ha det bra bland de vackra höstlöven så länge vi har dem kvar!
  Kram, Lotta

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga bilder!!!!

  SvaraRadera
 5. Det fina med vintern är ju att man får använda alla varma vackra kappor, tjocka tröjor, sköna hattar och vackra mössor. Jag har kommit fram till att det enda sättet att gilla vintern är att använda den..."if you cant beat it, join it" liksom. Själv rådde jag bot för några år sedan och köpte mig den dyraste dunjackan jag hittade, en dolomite...sen behövde jag aldrig mer frysa. Kram på dig!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER