söndag 14 oktober 2012

MER KOSMETIKTIPS - DEN PERFEKTA FOUNDATION

Som ni vet gillar jag smink och parfymer.....ÄLSKAR att testa nya produkter och är noga med att ta hand om mitt ansikte. Jag har ganska nyligen upptäckt Laura Merciers fantastiska produkter så dessa tänkte jag bland annat tipsa om, nu hittar dem hos COW PARFUMERI.
Här tipsar jag om både budget och lyx produkter. Lóreals Infallible foundation som penslas på är väldigt bra och prisvärd även om det dock inte håller den klass som de andra två produkterna från Laura Mercier som jag bara älskar. Bästa MASCARAN någonsin som jag testat måste jag lyfta fram: Armanis EYES TO KILL är fantastisk om man vill ha både volym och längd. Fransarna bevarar sin mjukhet, de fäller inte färgen och man får ett makalöst resultat. Enkel att applicera. Pris ca 300 kronor och finns enbart vad jag sett på NK.

Först ut av Laura Merciers foundation är FOUNDATION POWDER, No 3 som min heter.
Så här beskrivs den:
Laura Merciers Powder Foundation kan appliceras torr med en puff för att reducera blänk eller som en "touch-up" över en flytande foundation eller Tinted Moisturizer. 
Om den appliceras blöt med den medföljande svampen täcker den mer än en flytande foundation. 
Puderdosan innehåller både puff och svamp. 
Detta är den mest täckande av Laura Merciers foundations.


Själv applicerar jag min med den medföljande svampen (utan att blöta den) och får perfekt täckning utan att det ser för spacklat ut. Går snabbt och den sitter verkligen bra på. Tar dock ca 1 timme innan det pudriga helt försvunnit. Pris ca 420 kronor. Jag älskar att jag kan dra på denna snabbt över mitt ansikte och jag vet att jag får en perfekt täckning som ändå ser naturlig ut.


En annan nyhet som Laura Mercier precis kommit ut med och som redan blivit omtalad i modemagasin världen över är denna foundation som är känns som en kräm när man tar på den men som smälter in i huden och känns mer som ett sammetslent puder. Den innehåller massor av fukt och gör att den ser helt naturlig ut, dock inte samma täckning som pudret ovan men helt fantastisk om man vill se naturlig ut. Det som också är bra med denna är att man kan lägga den ovanpå vilket foundation som helst/eller puder under dagen utan att det blir spacklat. Perfekt att ha i handväskan för att bättra på under dagen om man vill det. Pris ca 450 kronor.
Så här beskrivs den: 
Tinted Moisturizer i behändig dosa tillsammans med svamp och spegel. En lätt puderprodukt som jämnar till din hudton och ger en fräsch, återfuktad look. 
Ger lätt till halvtäckande resultat. 
Lägger sig inte i fina linjer. 
Passar alla hudtyper. 
SPF 20. 
Perfekt på resa eller för touch ups under dagen. 
Allergitestad. 
Icke komedogen. 
Talkfri. 

Makalöst bra produkter som är något dyra men ack så drygga, bra och därmed prisvärda i längden.


Sen vill jag även tipsa om MAC:s ögonskuggor som man kan plocka ihop själv och sätta ihop fyra stycken i en palette eller mindre men max 4 stycken får plats. Perfekt om man själv vill sätta ihop sina ögonskuggor, prisvärt och mycket hög kvalité. Tror de kostar ca 110 kr/st och dosan ca 50 kr. Finns på ÅHLENS.
Hoppas ni gillar dessa tips.
Nu ska jag fokusera på min underbart goda gryta som kokar på, tre timmar ska den stå och puttra....så god med bland annat chocklad, kanel, chili, grädde, jordärtskocka....etc. TO DIE FOR helt enkelt.
Hoppas ni också har en fin söndag!
KRAM!!


4 kommentarer:

 1. Alltid roligt med tips!
  Grytan lät smaskig! kan du inte dela med dig av receptet? Gillar alla de ingredienser du räknade upp!

  SvaraRadera
 2. Snälla recept!!! :-)

  kram
  tea

  SvaraRadera
 3. Hej tjejer,
  Kan tyvärr inte dela med mig av receptet, det är ett familjerecept som gått i arv och som tjejerna ska föra vidare. Men om man är lite duktig på att laga mat kan man helt enkelt justera ett vanligt grytrecept med några av dessa ingredienser ;-)
  KRAM!!

  SvaraRadera
 4. Härliga sminktips för oss make up junkies! ;) Blir ivrig att testa Laura Mercier, ett av de få jag inte fingrat på... Har nyss fått med mig ett gäng prover på höstens nya foundations från Kicks, bl.a. Lancome, Estee Lauder, Dior och Clarins. Får se vad det blir denna gång! :)
  Kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER