tisdag 23 oktober 2012

EN SHOPAHOLICS BEKÄNNELSER FINNS NU OCKSÅ PÅ FEJAN

Yes, jag hakar på trenden att ha en facebooksida för sin blogg, vet ju själv att jag håller mig själv uppdaterad på mina favoritbloggar via den så det kanske inte vore någon dum idé. Tack vare tips och hjälp från Rosen, Lingonet och fina Hilde har jag nu lyckats få till det....tror jag ;-) Gå gärna in och gilla vet jag så kan ni på det sättet snabbt och smidigt se om något händer här när ni ändå kikar på eran facebook sida ;-)


Ni kan bara klicka på bilden så kommer ni rätt, eller i sidomenyn ;-)
Vi ses senare!2 kommentarer:

 1. Jag håller mig till din blogg :-)

  "Våga vägra Facebook" :-) jag kan inte riktigt förlika mig med fejan. Förstår inte tjusningen och det tar alldeles för mycket tid.
  Men din blogg läser jag mer än gärna.
  /C

  SvaraRadera
 2. Kul! Då går jag in och gillar dig där! Jag finns också där om du vill följa mig där:) kram Nilla

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER