lördag 13 oktober 2012

NI MISSAR VÄL INTE ATT TINTINSTYLE HAR 15% RABATT PÅ EN MASSA FAVORITER!

Just dessa har jag själv hemma och de är favoriter i garderoben, nu kan ni köpa dessa med 15% rabatt! Passa på, det gäller bara fram till den 14 oktober. ALLA DANSKA DESIGNERS är det 15% rabatt, ni hittar hela utbudet HÄR!

Här ser ni när bilder på de jag har hemma ;-)
Halsduken och toppen är bara så användbara och snygga.


Älskar armbandet/halsbandet just för att man kan variera den och den har vackert lyster. Otroligt prisvärd accessoar.

Hoppas ni har en fin helg!
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Jag älskar verkligen flera av de danska designerna, Malene Birger är en av storfavoriterna. Blir sååå sugen. Och Day har ju så snygga halsband nu! Men 15%, tja lite snålt för min del så jag får nog hålla mig trots allt. Men efter en storrensning av garderoben kanske?? Heja dig!!
    Kram!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER