fredag 12 oktober 2012

FREDAGSINSPIRATION - MODETRENDER

Idag var det frost på bilrutorna, Sessorna har tagit på sig vinterjackorna och man riktigt känner i kroppen att vintern är på väg över oss. Idag ska det bli mys med Sessorna och jag ska hämta dem tidigt från skola/dagis och så ska vi äta hämtmat, ha fredagsmys och bara njuta av stunden. Ibland kan jag få en sån otroligt ångest att jag trots att jag känner mig frisk (och är vanligtvis stark som en oxe) inte ska finnas där för Sessorna den dagen den blir äldre och kanske ska gifta sig, skaffa barn, etc. Jag vill inte missa dessa stora händelser och jag har därför bestämt mig för att tänka mer på hur jag behandlar min kropp. Det ska börja tränas och ätas nyttigare, så är det bara....och försöka stressa mindre (vilket inte är lika lätt då jag inte riktigt styr över just den parameter). Nu till något ytligt och lätt ;-) Tänkte visa några bilder från en av mina absoluta favoritbloggar: THE SARTORIALIST som tar de mest underbara bilder när det gäller mode och trender ute i världen (mest från gator och torg).

Trenderna nu är just att blanda mycket olika material och elegant med leasure som här med den vackra paljettblusen och en svart kavaj och jeans.Här blandas friskt mönster, epoker, leasure och fest i en härlig färgsprakande blandning.En annan stor trend som kommer att hålla i sig är Spetsen, spetsblusar, spetskjolar, spetsklänningar och gärna mixat med tuffare detaljer. 


Sen bara ÄLSKAR jag denna bild pga kompositionen, färgen och skirheten i klänningen. Årets hårtrend syns tydligt och just starka färger är het. Sen att rött är min älsklingsfärg kan ju förklara min kärlek till bilden ;-) Men de klänningen ser verkligen bedårande ut, speciellt matchat med läpparna och örhängena.


High Heels, ÅH, vad jag önskar jag kunde gå så här obehindrat i dessa, jag ser mer ut som Bambi på isen när jag har klackar högre än 4-5cm på mig. jag är ju vann att småspringa till vardags och fixar inte det i klackar men när jag ser denna bilden dör jag lite. Så elegant och snyggt. Väskan är inte fel den heller ;-)
Ha nu en fin fredag så ses vi kl 19 när bloppisen startar.
KRAM!!


2 kommentarer:

 1. Åååå gosh....vad mycket snyggt!!
  Ja stressa mindre du fina tjej...det mår man så mycket bättre av! Hoppas du får en supersköööön helg med familjen!

  Kramar♥
  Adela

  SvaraRadera
 2. Ha en jätteskön helg med tjejerna! I morse hade jag en fight med min 21-åring som var på fruktansvärt humör innan hon drog till jobbet. Snart lämnar hon oss igen för studier lååångt långt iväg och jag kan lova, att när dagen väl kommer så är man beredd - för att de är det. Men det är förbaskat smärtsamt´... kram Milla

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER