fredag 19 oktober 2012

EN DAGENS, GÄLLSTAD OCH BUDGETTIPS!!

TACK än en gång för all fin feedback, ni anar inte vad det betyder att läsa alla fina ord ni skriver om mig och bloggen, jag har de senaste dagarna fått en enorm energikick av all positiv energi ni skickat via nätet. Så idag är jag redo och de som har negativa, elaka saker att säga gör sig inget besvär här. Jag kommer inte att publicera era kommentarer eller kommentera dessa, här får ni inget forum för eran negativa energi.
Bjuder idag på bilder av en vacker Drama Coat i Indigo från Odd Molly, storlek 1. Ingen direkt dagens outfit men den ska bäras till helgen så därför ville jag visa upp denna sötnos.
En makalöst vacker kappa som jag är så glad att jag köpte för ett tag sedan i Odd Mollys Outletbutik i Barkaby. Dessa har funnits/kanske finns vissa färger kvar i Gällstad. Tänkte berätta lite längre ner hur man kan beställa därifrån för alla som inte kan åka dit själva. Har själv lyckats få hem i röd sådan också därifrån som jag lovar visa upp senare ;-)

Jag beklagar ljuset som inte gör kappan rättvisa, så blir det när man fotar i kvällsmörker ;-)


Under den vackra kappan har jag en vacker klänning, en av de vackraste som Odd Molly gjort enligt min mening: Nymph Dress i indigo i storlek 2 som vackra Katinka lät mig köpa nu när hon rensade i sin garderob. TACK fina du!


Jag har en i storlek 1 sen innan men denna känns så mycket skönare på, lite ledigare och lite längre. Så om någon är intresserad kan jag hinta om att min andra Nymph dress i samma färg i storlek 1 (passar en storlek 36 eller liten 38:a) kommer att åka på bloppis snart ;-)
Så till lite budgettips från Gina Tricot. Hittade häromdagen en så söt paljettkavaj som är så het just nu och som är snyggt till jeans men även till lite festligare tillfällen. Priset är 399 kronor vilket är ett fynd. Jag provar storlek 36 här och den sitter bra, jag skulle därmed vilja påstå att denna är rymlig i storlek.Här ser ni även Cara Jeansen från Provrummet som jag är så förtjust i. Har storlek 31 i dessa, min normala storlek då jag inte gillar när byxor blir för tajta kring midjan ;-)
När det gäller Gällstads Outlet som säljer Odd Mollys kollektionsprover (samtliga i storlek 1 utom accessorarer) som har Emma på Logofactory AB meddelat mig att man mer än gärna får ringa eller maila henne och så kan hon kolla upp om de har plaggen hemma. I så fall skickar de dessa mot att man betalar in i förskott till deras bankgiro och även skickar ett kuvert som är förfrankerat med porto (de kan väga plaggen så ni vet vad det ska vara för porto). Kuveret skickas sedan till Emma som så snart hon fått betalt inkl kuvert skickar era plagg ;-) Ni kan maila Emma på följande adress: emma@logofactoryab.se

Ha nu en fantastisk fredag!
Vi ses!
KRAM!!

17 kommentarer:

 1. Verkligen roligt du hittade tillbaka!! Det är nästan så jag pustar ut..tack för du orkar fortsätta!
  Drama coaten är ett mästerverk i allra högsta grad! Så Nymphen under på det, kan det bli finare än så??! Knappast säger jag..
  Önskar dig en vacker höstdag o en skön fredag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Sååå roligt med ett nytt äkta Shopaholic-inlägg! ;) Go girl!!
  Paljettkavajen fr Hunkydory som går på 4000kr känns lite saftigt, så ditt budgettips är ju kanon! (Hinner sällan spana igenom alla klädkedjors utbud) Jag menar, hur ofta går man runt i en paljettkavaj...?? Men snyggt, särskilt för en nolla mindre! :)
  Kram,
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att du är tillbaka, jag blir så glad. Din blogg är min allra största inspirationskälla och den har fått mig att ändra min stil och garderob helt.
  Du är så stilig i paljettkavajen, en riktigt party pärla.
  Kram C

  SvaraRadera
 4. Har missat allt här de senaste dagarna. Läste ikapp nu. BRA beslut du gjort! Att fortsätta! Jag får också en hel del elaka kommentarer och mail och de tar på en även om man verkligen inte vill det. Men de ska inte få vinna! <3

  SvaraRadera
 5. Och paljettkavajen är grymt läcker, superfin till jeansen som jag tycker är sjukt snygga på dig! Kram!

  SvaraRadera
 6. Vad glad jag är för att "se" dig!!
  Själv har jag aldrig fått en endaste elak kommentar på bloggen :)
  Jag har en inplanerad trip till Gällstad om ett litet tag och då får ni veta vad som hänger där, om ni kikar in på min blogg då vill säga!!

  KRAMAR

  SvaraRadera
 7. Å du är så FIN i allt!
  Tack gode gud att du ska fortsätta blogga!Låt inte de trista kommentarerna och de människorna som finns bakom dem förstöra något!
  Om de bara visste vilken underbar tjej du är och det vet vi verkligen som fått möjligheten att träffa dig i r l!;)Hoppas få möta dig igen snart på något sätt!

  Många kramar♥
  Adela

  SvaraRadera
 8. Supersnyggt som vanligt. Du har verkligen hittat din stil! Ser fram mot nästa bloppis :-)
  Kram A

  SvaraRadera
 9. Usch för negativa kommentarer, kul att du är tillbaka! Jättefin outfit och jackan från Gina Tricot är ursnygg, kram och trevlig helg

  SvaraRadera
 10. Hej kul att du skriver igen!
  Undrar om du har lust att sälja din Full embroided smock i royal stl 1?
  Mvh Viktoria

  SvaraRadera
 11. Så snyggt - alltihopa!

  Härligt att du är tillbaka!!!! Gillar verkligen dig och din blogg! Tack för att du delar med dig!

  Kram

  SvaraRadera
 12. Yes! Yes! Yes! Du är tillbaka!
  Kramar Anna

  SvaraRadera
 13. Åh vad underbart att du är tillbaka! Det var en kort period du var borta men din comeback har vart efterlängtad! x-D Hipp hipp hurra!

  Och jag älskar att du har tatt till dig insikten om att ha positiv vacker energi runt dig. YES! <3

  SvaraRadera
 14. Välkommen tillbaka! Bra beslut tycker jag:)
  Kram

  SvaraRadera
 15. Galet snyggt! Lite boholyx denna kombo och fint med utsläppt hår! Tack för den fina missonikappan - den gör min höst lite roligare.

  Cilla

  SvaraRadera
 16. Good girl:-) va härligt då får vi fortsätta läsa din fina blogg, ha en bra helg, mvh Annika

  SvaraRadera
 17. Tusen tack för tipset om Gina tricot-paljettkavajen! Hade min på mig igår kväll och kände mig så fin! Den är snygg även när man har en gravidmage som putar ut :-)
  Ännu ett bra inköp tack vare dina tips!
  kram Mia

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER