tisdag 16 oktober 2012

NÄR LUFTEN GÅR UR EN......

Idag gick luften ur mig.....just nu känner jag bara ingen lust att fortsätta blogga.....känner mig tom, tömd, ensam. Där är en massa negativitet runt omkring både i världen (men en växande ekonomisk kris) men också inom den egna bubblan och inom bloggvärlden (både i form av kommentarer men också i känslan av utanförskap). Känner mig lite tom just nu, får ta ett steg tillbaka och se om jag kan hitta tillbaka till glädjen med bloggen, den har alltid varit min fristad, min egentid men just nu vet jag inte längre om det stämmer. Jag får ta och känna efter......


Vi ses kanske snart igen, kanske redan imorgon eller så tar det längre tid......vi får se.
Ni som läst/läser bloggen ska veta att jag verkligen uppskattat alla fina kommentarer ni lämnat efter er, de betyder mycket ska ni veta. Att veta att det man delar med sig av är uppskattat och inspirerar. Bloggvärlden kan vara väldigt positiv men också väldigt ensamt och utelämnande.
Nu behöver jag sova, vila och försöka ladda själen med positiv energi.
Sov gott och hoppas ni mår bättre än mig.
KRAM!!
41 kommentarer:

 1. Kram på dig fina! Jag är alltid här inne och läser och tittar på dina fina outfits. Kanske jag inte kommenterar varje gång men jag är här...:)
  Sköt om dig och hoppas att glädjen kommer tillbaka

  SvaraRadera
 2. Du ska inte bry dig om sånt där skit! Tyvärr fick du nog en orättvis släng av sleven när jag trampade på några rätt ömma tår där. Men jag förstår lite vad du menar. Har också varit inne i ett negativt stim känns det som. Höst och mörker gör ju att man inte är på topp......
  Vill verkligen inte att du ska sluta! Kram

  SvaraRadera
 3. Tittar ofta på din fina blogg, du ger så bra tips och ideér. Hoppas du piggar på dej så vi får fortsätta njuta av din blogg.
  MVH Annika

  SvaraRadera
 4. Ta den tiden du trenger. Blogg skal være en glede, så vent til det kjennes rett igjen. Jeg synes du er kjempe skjønn og nyter å følge med deg:)
  Stor klem og god natt!

  SvaraRadera
 5. Din blogg är en av de få jag följer. För du har stil, klass och verkar vara en riktigt skärpt tjej. Men lyssna till magkänslan. Gå inte emot din inre visshet. Måendet går först i alla lägen, apropå det jag skrev till dig.
  Sköt om dig och ta den tid du behöver!
  Stor kram,
  Lotta

  SvaraRadera
 6. Fortsätt med det du gör så bra och fint. Låt inte det negativa komma i mellan men kan förstå om det känns trist ibland. Stor kram till dej :)

  SvaraRadera
 7. Du vet säkert att även jag kikar in varje dag även om jag är dålig på att lämna avtryck. Jag gillar dig och din blogg! Trist dock med den skit det ibland för med sig att blogga men jag hoppas att du hittar tillbaka till glädjen igen. Ta hand om dig rara.
  KRAM

  SvaraRadera
 8. Skickar en extra kram såhär via cyberspace - läser alltid din blogg och gillar tips/idéer som man får här. Hoppas att du hittar gnistan igen, hösten är en jäklig tid som ger de flesta en liten depp. :-(

  SvaraRadera
 9. Neeeej! Blir så ledsen att höra! Jag har aldrig lämnat någon komentar här tidigare, men är en flitig besökare av din blogg. Du anar inte hur många inköp jag gjort tack vare dig och ditt sätt att göra plagg och smycken rättvisa. Ser verkligen upp till dig!

  Jenny

  SvaraRadera
 10. Tycker mig kunnat läsa mellan raderna det sista halvåret att du har det tungt... Hösten kan vara e jobbig tid, speciellt om man inte är riktigt på hugget redan innan hösten kommer. Jag hoppas du snart mår bättre och hittar kraft och inspiration för att fortsätta med bloggen. Läser din blogg varje dag och det skulle bli sååå tomt om du sluta...
  Kram A

  SvaraRadera
 11. Ååå, den där känslan känns så igen. Jag får också såna där känslor ibland och du gör helt rätt som tar ett steg tillbaka och reflekterar över tillvaron. Hoppas du inte fått några elaka kommentarer som gör att du blivit ledsen. Hoppas verkligen inte det :-(

  En stor kram till dig och kom tillbaka när du har lust och ork. För mig är du en stor inspiration och jag gillar din blogg, det du skriver och dina vackra bilder och outfits.

  Kramar i massor
  /Vivvi

  SvaraRadera
 12. Förstår dig precis, tycker också att bloggvärlden förändrats och det är väldigt långt ifrån hur molly-bloggvärlden var när jag började.

  Hoppas verkligen du kommer tillbaka snart! Bry dig inte om någon enstaka illasinnad kommentar. Kolla på hur många som läser istället(-;

  KRAM

  SvaraRadera
 13. Läser din blogg varje dag, men kanske inte heller är så bra på att kommentera tyvärr. Jag hoppas du får känna att bloggen fortfarande är din fristad och egentid. Gillar dina tips och klädkombos och självklart dina Bloppisar :) Men det är viktigt att göra det man mår bra av, man ska inte känna ångest över att inte hinna med något annat som man finner viktigt i livet. Ta den tid du behöver, så finns vi här och väntar på dig. Styrkekram från mig. /Catrine

  SvaraRadera
 14. Stor kram och sköt om dig! Läser din blogg dagligen men kommenterar inte alltid. Det blir lätt så att kommentarerna hamnar hos dem där man själv fått dem ifrån först och främst. Tiden räcker inte till och ibland inte orken heller är skälv inne i en bloggsvacka just nu då andra saker i livet behöver min tid och reflektion och som jag inte vill ta i bloggen. Är nog bra att ta ett steg tillbaka ibland och tänka till över vad man vill. O Kramar!

  SvaraRadera
 15. Hej - åh hoppas du inte fått nåt alltför illasinnat kommenterat! Vet du, jag känner mig bekymrad idag då jag hör om TeliaSonera, i min egen hemstad tvingas flera bemanningsföretag säga upp folk pga enkomiska läget. Vi går onekligen mot bistrare tider. Det gör många frustrerade, oroliga och en svans som även är bittra över sin egen situation. Visst märks det även i bloggvärlden. Och det är ju jäkligt enkelt ibland att sprida negativt där än i sin egen närhet. Synd nog.
  Du repar dig! Men ibland måste man hitta känslan igen. Vet du, igår var jag helt stressad av hjärtklappning och ångest och en massa som hänger ihop med det jobbiga året med skitsjukdom. Men idag, ja idag är det så ljust på ett helt annat sätt och det går nästan inte att förklara känslan. Jag skickar över lite till dig, och hoppas vi kan få fortsätta njuta av dina frikostiga inlägg. kram Milla

  SvaraRadera
 16. Hej!
  Även jag kikar in hos dig varje dag,gillar din fina blogg =)
  Höstkram<3

  SvaraRadera
 17. Det sägs att "The negative things are always easier to believe" så jag förstår den känslan. Att hur många man än har runt sig, som ger en positiv energi, fina komplimanger och bra feedback .. så tar man ändå åt sig mest utav just den enda som klankar på en. Men kom ihåg att den "positiva, snälla gruppen" är mycket fler än den negativa. Så ta du en liten paus från bloggen och umgås med dina nära och kära. Samla in fantastisk inspiration och kom tillbaka till oss sen med den fina energin. Längtar efter dina uppdateringar och fina dagliga outfits =)

  SvaraRadera
 18. Åh, så tråkigt att höra att du inte mår så bra just nu. Jag hoppas att du hittar din energi snart igen. För du ger så mycket av din till mig, så nu önskar jag att jag kunde få ge dig lite tillbaka när du behöver.
  Jag läser din blogg dagligen, även om jag inte kommenterar i den så ofta, och jag kommer att sakna dig. Det är lite märkligt att jag "känner" dig och du inte vet vem jag är, men du ska i alla fall veta att jag kommer att sakna dig under ditt uppehåll. För jag hoppas att det bara blir ett uppehåll.

  Kram Malin

  SvaraRadera
 19. Åhh, jag är också här och tittar och inspireras även om jag är dålig på att lämna kommentarer. Snälla ta inte åt dig, håll huvudet högt och rid ut det här. Vi är många som tycker om dig! Kram

  SvaraRadera
 20. Jag förstår din känsla fullständigt, fast jag "bara är läsare"!
  En känsla som gör att i mitt fall inte längre kommenterar så ofta.. Bloggvärlden har förändrats men du står stark o fortsätter låta oss läsare inspereras av dina blogginlägg! Du har ju varit med under så lång tid o skulle sakna dig oerhört mycket om du slutade! Ibland är det bra o nödvändigt ta ett steg tillbaka, tillåta sig vila! Ditt privatliv måste ju få komma i första hand naturligtvis!
  Hoppas du orkar o hittar inspiration att komma tillbaka!!
  Tycker om dig o din blogg o håller tummar o tår hårt..
  Stor Varm Kram

  SvaraRadera
 21. Jag har ju själv nyligen stängt ner min blogg - förvisso då pga av stalker - men jag känner igen känslan. Den stora frågan om man vill låta alla ta del av ens liv, som det ju blir när man skriver.

  Kanske dyker jag upp igen när känslan avtar (och personen i fråga slutat titta in) Det vet man aldrig.
  Ha det gott oavsett hur du väljer att göra.

  SvaraRadera
 22. Känn efter vad som gör dig glad! Ta en liten paus och kom tillbaks! Tycker om att titta på dina kombon. Du inspirerar mig!

  STOR VARM StyrkeKRAM till dig fina!
  Anna

  SvaraRadera
 23. Hej. Synd att du är inne i en svacka. Vill bara säga att jag följer din blogg nästan varje dag. Har fått många bra tips och du är så duktig på att kombinera kläder. Lycka till och hoppas du kommer tillbaka. Kram Anne

  SvaraRadera
 24. Var rädd om dig! Otroligt tråkigt att höra, men förstår dig till fullo. Hoppas givetvis att du så småningom får tillbaka både ork och lusten att blogga då du kommer att bli saknad.

  Har inspirerats av dig så gott som dagligen de senaste åren och din blogg var en av de första jag började läsa när jag så sakteliga började komma ur den värsta delen av en längre tids neuro-immun sjukdom som gjort mig säng-/husbunden. Var då i behov av att lära mig hur "världen utanför" såg ut efter att inte ha tagit mig utanför dörren i många år. Din blogg hjälpte mig tillbaka och jag är oändligt tacksam för alla vackra bilder, inspirationen med både dyrt och budget. Ffa har du fått mig att älska Provrummet. :)

  SvaraRadera
 25. Gör som det känns bäst för dig och din familj. Vi läsarna klarar oss nog fastän det skulle vara jättetråkigt ifall du slutar med bloggandet.
  Styrkekram!
  -Minna-

  SvaraRadera
 26. Alla har sagt så bra saker så js ag håller helt enkelt med dem. Din kommentar his mig betydde mycket, vi gör alla skillnad med hur vi är mot varandra. Jobbig är också ofta hösten. Kura ihop och samla kraft!
  Ursäkta dålig stavning men plattan samarbetar inte.

  Kram

  SvaraRadera
 27. Gör vad DU känner för. Lyssna till ditt hjärta, det blir bäst så! Om du skulle välja att sluta att blogga skulle jag sakna dig.
  Jag har köpt smink efter tips från dig!!

  Massor av kramar

  SvaraRadera
 28. Men åh, så sorgset det låter. Men jag håller med ovanstående, gör det du känner fungerar bäst för dig, annars blir det inte bra och det ska ju vara kul och inte kännas som ett tvång att blogga
  ? Storklem

  SvaraRadera
 29. Tråkigt att höra. du var den första blogg jag började läsa och tycker du visar massor av snygga kläder och det är det som är intressant för mig. Jag hoppas förstås du fortsätter när du orkar och får tid. Det tar ju väldigt mycket tid att blogga så förstår verkligen att annat måste prioriteras ibland.
  Hoppas du snart känner dig på topp igen.
  Kram/
  Berit

  SvaraRadera
 30. det är en väldigt liten person som försöker trycka ner en annan individ.
  får sån inspiration av dina olika looks!
  livet ska vara som för en fjäril en sommardag.
  get well.

  SvaraRadera
 31. Jag sänder styrkekramar och hoppas att du vill/orkar komma tillbaka när du känner för det.

  Mira

  SvaraRadera
 32. Ta den tiden det tar och tänk efter. Att ha blogg ska du inte må dåligt av i alla fall. I bland får jag oväntade smällar, speciellt om jag ifrågasätter något på bloggen, och då sjunker lusten rejält. Många kramar till dig vad du nu beslutar dig för.

  SvaraRadera
 33. Förstår din känsla. Verkligen. Ibland blir allt för mycket, och särskilt när negativa krafter tar av ens energi.

  Jag tittar in hos dig varje dag, nyfiken på vad du har på gång just den här gången. Har följt dig länge.

  Hoppas du hittar en väg att hämta tillbaka krafterna.

  Kramar

  SvaraRadera
 34. Kära du! Du har varit sliten länge och då blir man sårbar och mottaglig för negativa influenser. Du behöver nog reflektera över din tillvaro en tid. Men såå trist för oss som gillar dig och din blogg. Sköt om dig och dina kära!
  Kram Sanna

  SvaraRadera
 35. Hej!
  Förstår att det kan vara tufft ibland, är själv inne i en tuff period. Var på en underbar resa, bara jag o mannen, och får reda på tråkiga saker på hemresan. Hela semestern känns bortkastad, känns som jag behöver komma bort igen för att ladda batterierna.
  Det är första gången jag är inne och kommenterar, men du ska veta det att jag läser din blogg varje dag. Älskar alla dina kombosar och gillar när du kör bloppisar.
  Hoppas du hämtar dej och snart kommer tillbaka!!
  Kram Christina

  SvaraRadera
 36. Vila ut, snälla du! Gå på ett Dayspa och lyxa till det för dig själv lite. Det mår både du och din familj bra av, fastän du kanske känner att du borde vara med dem under din fritid.
  Tack vare dig anlände Odd Mollys vackra Canna i Indigo från NOOS idag, och den är bara för ljuvlig. Tack för dina visningar och bloppisar! Kommer att sakna dem om du lägger av. Sköt om dig!

  H. Den som går i din Ewa i Walla- kappa. :)

  SvaraRadera
 37. Tack för en varm o inspirerande blogg! Kommer också att sakna dig om du lägger av. Sköt om dig,

  SvaraRadera
 38. Yes, sometimes it can feel quiet out there in cyberspace. There is likely no reason at all except that we all get caught up in our own daily lives. It is easier to read than to write. I enjoy popping in for a visit to read and see what beautiful outfit or tip you can recommend.
  Kram from an admirer in Canada,
  Karen XOXO

  SvaraRadera
 39. Jag blir verkligen ledsen att höra att det finns folk som lämnar elaka kommentarer. Din blogg är för mig en estetisk upplevelse med många bra tips och vi läsare är ju här av fri vilja. Gillar man itne innehållet har man inte här att göra. Vill man vara elak och debattera finns det gott om forum på internet där man kan lufta sina åsikter.
  Stå på dig, låt inte några få osäkra och omogna individer dra ner dig!!!!!!!!!
  1000 KRAMAR!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER