tisdag 2 oktober 2012

FLER KOMBOSSAR MED MISSONI

Idag har jag haft premiär av en av mina fina Missoni by Lindex klänningar på jobbet, fick massor av komplimanger ;-) Sen fick jag IDAG äntligen tag på penkjolen från Missoni by Lindex i storlek 40, blev sååå glad och provade den direkt tillsammans med den vackra Silk Knit Jumper från Odd Molly som är inhandlad HÄR (och den är redan nästan slut....).
Perfekt på jobbet med en snygg kavaj över från by Malene Birger.

Jag tog och byte denna klänning som jag hade i storlek XS till M, det blev lös passform upptill men absolut snyggare nertill.

Här provar jag penkjolen i storlek 40 tillsammans med den vackra Silk Knit jumper (st 2).

Denna jumper är verkligen inte särskilt Odd Molly-aktig  men jag älskar de fina detaljer. Den är VERKLIGEN svart och ganska rak och smal i passformen.


Ryggen är svårburen då man ser BH-banden men annars är den ljuvlig med alla knapparna i ryggen.
Snart kommer ett projekt (för bloggen) som jag hoppats på ett tag att landa och då ska jag dela med mig till er ;-) Sen hoppas jag kunna åka och prova lite fina höstnyheter hos TINTINSTYLE snart....är så nyfiken och sugen på en massa fint som kommit in.
Ha en fin kväll, vi ses imorgon om ni vill ;-)
KRAM!!5 kommentarer:

 1. Supersnygga kombos! Har också köpt den "röda" klänningen från Missoni Lindex. Håller med om att den är lite lös upptill i modellen, men fantastiskt fin i övrig passform och färg. Kjolen är också läcker. Funderar på att lägga in lite krut och jaga rätt på kjolen, men i den andra färgställningen.
  Ser fram mot ditt Tintin Style-besök. Hur är skorna från See by cloe månne?

  SvaraRadera
 2. Kjolen och silk knit jumper = riktigt megssupersnyggt!!! Provade tröjan i Köpenhamn förra veckan ( annan färg dock) helt underbar! Kram!

  SvaraRadera
 3. Jätte-jättefint alltihop. Förlåt att jag inte hörde av mig ang kjolen. Har helt enkelt inte hunnit ner på stan. Vad glad jag blev att höra att du fick tag på den. Sååå fin är du i den och med silk knit jumper till var det ju en helt perfekt kombo...helt underbart

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 4. Grymt snyggt och grattis till att du han handla på Lindex innan allt var slutsålt.

  Gillar din blogg!

  SvaraRadera
 5. Kul att du fick tag i rätt storlekar! Jättebra jobb kombosar! Kram Nilla

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER