måndag 8 oktober 2012

ATT HA SNABBPROVAT LITE ODD MOLLY VINTERNYHETER

Idag tog jag en snabb sväng om NOOS på min lunch och passade på att prova lite fina och efterlängtade Odd Molly plagg. Withlove jumper och dress samt Rupicola jumper och Cardigan provades. Framförallt Rupicola serien är helt makalöst mjuk och skön på, ingen risk för kli här inte ;-)

Rupicola Jumper i storlek 2, pris 2.090 kr.
Supersnygg och så skön på. Ser mer ut som en poncho nertill och är underbart snygg och skön på. Väldigt figursmickrande. En klar favorit!Enda nackdelen med denna serie är väl i så fall att den fäller något, så är man känslig för detta bör man inte ha mörka/svarta plagg på sig under denna....som jag ;-) Vit topp och jeans är det inga problem med.

Rupicola Cardigan är lika skön som jumpern och kanske något mer användbar i vardagssammanhang.
Storlek 2 provas även här (dvs normal i storlek), pris 1.660 kronor.
Väldigt söt modell.Ett annat plagg som jag varit nyfiken på är denna söta tröja: Withlove jumper i grey, storlek 2 provas och priset är 1.790 kr. Den är normal i storlek. Materialet är luftigt och varmt samtidigt. Tyvärr kan jag inte ha den då den fäller en del och har alpaca i sig.Den är dock underbart fint stickad och fin passform men längre baksida än framsida,
Så kommer vi till en klänning som många varit nyfikna på Withlove short dress. Här provar jag storlek 3 och mest för att jag vill ha lite rymlighet i min. Den är ganska normal i storlek men väldigt rak i modellen.
Priset 1.895 kronor.Visst var det fina plagg! En av dessa fick följa med hem för ytterligare provning, kunde inte släppa den. Vilken tror ni det blev? ;-)
Hoppas ni har en fin dag och att provningen var till lite hjälp.
KRAM!!


6 kommentarer:

 1. Åh så fin du er - disse er også blandt mine vinter favoritter.
  Jeg ELSKER allerede min "poncho sweater"
  Hilsner fra Danmark
  Charlotte

  SvaraRadera
 2. Jag tror att du tog hem Rupicola cardigan!

  hälsn Anna

  SvaraRadera
 3. Withlove jumper är ju toksöt men attans att den fäller - då går den bort även för mig :(
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Ponchon
  Den skulle jag ha valt

  SvaraRadera
 5. Tack för en fin provning,
  kramar!

  SvaraRadera
 6. Tack för visningen. Jag tror att du tog med den översta hem för den är så attans snygg! Ett av mina önkseplagg just nu. Har tyvärr inte hittat den i någon fysisk butik än och jag vill så gärna prova innan.
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER