tisdag 9 oktober 2012

ATT UNNA SIG LITE VARDAGSLYX - LADURÉE

Idag på väg hem svängde jag förbi den otroligt fina macarons butiken Ladurée nära Sturegallerian på Greve Turegatan 15 som tillverkar himmelskt goda macarons, till och med för någon som inte gillar macarons i vanliga fall. Dessa är fjäderlätta, spröda och smälter i munnen. Smakade min första macaron för 1 veckan sedan när vi skulle till goda vänner på besök och jag bestämde mig för att köpa en vacker låda macarons i gå-bort present. Var då själv tvungen att smaka för att se så det var något gott vi gav bort.....det var det ;-)


Dyra som pocker, 22 kr/st men ack så goda!
Mina favoriter hitintills är: Caramel, Vanilj, Ros och Chocklad.
Bara paketering gör att man njuter lite extra. Fransmännen de kan det där med att få saker att kännas lyxiga ;-)

Japp, nu ska Sessorna och ja stoppa i oss vars ett och sedan spara resten till imorgon....man får ju passa på och njuta mitt i vardagens stress.
Hoppas ni har en fin kväll, lite senare ska jag försöka lägga upp lite Barkaby-bilder.
KRAM!!


4 kommentarer:

 1. Socker, vanilj och en skvätt grädde9 oktober 2012 kl. 21:43

  Vilken affär:)) En riktig macron är en fröjd att mumsa på! Tur vi inte har en sådan butik i min stad. Hade nog besökt den för ofta.
  Ha en bra kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Pistage säger jag bara. Mmmmm. Butikerna är så himla fina. NY-butiken är makalös. Helt makalös.

  SvaraRadera
 3. Oioioi, så godt det ser ut! Slike har jeg aldri smakt, men det skal jeg gjøre noe med snarest:)
  Klem

  SvaraRadera
 4. Ååååh jag fullkomligt älskar dessa kakor!! Jag brukar handla hos "Petite France" på John Erikssonsgatan, Kungsholmen. Har du provat hans? Underbart goda! Hmmm måste nog bli en kartong till helgen :-)

  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER