tisdag 16 oktober 2012

PLEASE JEANS HOS TINTINSTYLE OCH LITE KALABALIK

Tänkte bara snabbt kika in och tipsa om att TINTINSTYLE fått in mera PLEASE JEANS som försvinner som smör i solen ;-) Modellen med nitar är bara så snygg! Får se om jag vågar slå till på ett par sådana, de var ju något dyrare än normalt. Sen vill jag även tipsa om de fina armbanden från LITE KALABALIK som jag själv äger och som är så snygga.


Ha en fortsatt bra tisdag!
KRAM!!2 kommentarer:

  1. Kika in på www.rosencranz.se, de har också ett stort lager av Please. Jag har beställt alla mina par därifrån och blivit super nöjd :)

    SvaraRadera
  2. Fin blogg du har! :)

    Älskar Please Jeans, köpte mina hos elsaleonie.se och det funkade bra. Fri frakt och man får 10% av köpet tillgodo nästa gång och det blir ju en del. :)

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER