måndag 15 oktober 2012

YVES COAT & CARA JEANS FRÅN PROVRUMMET

Idag fick jag ett efterlägtat paket från Provrummet som innehöll två fina plagg, CARA JEANS och YVES COAT båda i svart. Två plagg jag varit sugen på att prova sen jag såg produktbilderna på kommande nyheter. Jeansen är vaxade och stretchiga, jag har tagit storlek 31 som är min normala och vill man de ska sitta ännu tajtare kan man gå ner en storlek men jag trivs inte med det. Kappan har jag tagit i storlek M och den känns rymlig i storlek, vilket är bra om man som jag vill ha en kavaj eller tjockare tröja under denna.Väldigt coola detaljer och ja, lite likt Hunkydorys design......men väldigt prisvärda i jämförelse, pris 798 kronor.Här min Munthe & Simonsen top och kavaj över.


Yves Coat är väldigt elegant, lagom varm (perfekt höstkappa) och med snygga arbetade detaljer.
Pris 1.198 kronor är ett väldigt bra pris för denna fina kappa.
Detta måhända är budgettips (jämfört med t ex Hunkydory och Odd Molly) men ack så fina och bra plagg Provrummet lyckas ta fram med jämna mellanrum. Dessa kommer att bli använda framöver.....tur man rensat i garderoben ;-)
Ha nu en fin måndagkväll och hoppas ni haft en bra start på veckan.
KRAM!!8 kommentarer:

 1. Javisst är det nästan Hunkykopia på dessa snygga jeans?! Fick hem mina 30/34 för några dar sen. Men har returnerat och bytt ner mig till 29/34 istället som jag nu väntar på. Tyckte de var aningens stora i storlek. Rädd att de töjer sig något och blir för stora. Hoppas bara att inte det skiljer för mkt mellan storlekarna, men vill gärna ha lite tajtare. Supersnygga till bra pris!! Du passar bra i kappan också, hur många snygga kappor har du egentligen?? ;)
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. De sitter klockrent! Grymt snygga jeans på dig! Fint resten också. Kram!

  SvaraRadera
 3. Jeansen var super snygga tror att jag ska beställa ett par. / Anneli

  SvaraRadera
 4. Men ÅH jag efterlyste nån igår hos mig som testat dessa jeansen och där har vi ju en! De ser ut att sitta jättebra! Känns de bra i midjan, inte för låga? Budgettips vet jag inte om det är, men vi har väl olika preferensramar ;=) men jag hoppas dessa vaxade håller bättre än många andras som verkligen är budgettips (dvs de där gjorda för 14-åringar och inte en 45+) KRAM

  SvaraRadera
 5. Hej Milla: Ja, budget och budget, det beror på vad man jämför med så är det ;-) tänkte på hunkydory som har liknande. De är inte alltför låga i midjan men lägre än deras vanliga jeans, tycker dock dessa sitter bra baktill och där visas inga underbyxor när man sätter sig ner, ett klart plus ;-)
  Kan varmt rekommendera dessa.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 6. Fick hem mina Cara i 29/34 idag, klart bättre än de i 30! Så om ni tvekar mellan två storlekar skulle jag säga ta den mindre. Norpade ett par svarta Please från Tintinstyles hemsida idag, tog slut efter bara några timmar, galet! Undrar hur de blir i M? Enda strl som fanns i svart...
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Åh vad snygga brallorna är! Är bra sugen....Kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER