torsdag 18 oktober 2012

TACK FÖR ALLA FINA MAIL OCH KOMMENTARER!!

Ni anar inte hur tufft det har varit att se alla fina kommentarer men ändå hålla sig bort från bloggen, från att svara på alla omtänksamma mail. Den värmen som ni har delat med er av och den omtanken är helt makalös, jag är rörd och berörd av all denna positiva energi. Jag har inte hunnit svara på alla mail och kommentarer men jag vill här förmedla att jag läst alla och blivit rörd till tårar av era ord. Ni har fått mig att förstå att det finns fler som faktiskt gillar det jag gör än de som försöker förstöra. Jag tänker därför fortsätta blogga men försöka ta pauser när jag behöver det eller när det blir för intensivt i det verkliga livet. Pausen har varit föranledd av ett alltför intensivt tempo på mitt arbete men framför allt av elaka kommentarer som till slut blev för mycket. Imorgon tänker jag åter bjuda på outfitbilder och ett och annat budgettips ;-)


Tack än en gång till ALLA ni fina kvinnor/tjejer som kommenterat och mailat. Ni betyder ALLT!
Vi ses imorgon. Sov gott!!


12 kommentarer:

 1. Trevligt! Brukar kika in här för inspiration! Jag gillar din stil och din koll!

  Skönt att du inte låter dig påverkas av det som är negativt i form av kommentarer.
  Man kan inte vara alla till lags så för att vara sann mot sig själv måste man följa sin väg tycker jag.
  Det enda som kan hindra är om man sårar eller kränker någon annan!
  Om inte...
  ...kör bara kör!

  Med varm hälsning
  Lillemor Bae

  SvaraRadera
 2. Hurra!
  Det värmer att du är tillbaka på banan! Har läst ikapp här och hos andra bloggare som det varit lite turbulent hos. Så tråkigt med sånt men må det positiva och varma vinna över surhet och annat bittert. Min första blogg som jag läste var din och det är så förmånligt att få följa dig.
  Stor KRAM

  SvaraRadera
 3. Jeg har først nu læst dit indlæg - du er til STOR inspiration for mig - du er SÅ yndig og feminin - viser styles som virkeligt er smukt og gennemtænkt - jeg ville blive trist hvis jeg ikke kunne kigge forbi en gang imellem - forstår godt det kan blive ensomt - men så skal vi læsere blive bedre til at skrive kommentarer.

  Jeg sætter STOR pris på DIN blog
  Kram fra Danmark
  Charlotte

  SvaraRadera
 4. Jag skickar massor av kramar till dig.
  Du är ju alltid så generös i din blogg utan att lämna ut dig. Vet inte vad som gjort dig så ledsen men jag är glad att du är här :-)

  SvaraRadera
 5. Åh du anar inte hur glad jag blir av att höra att du tänker fortsätta! Jag tycker att din blogg är helt outstanding och en av de få jag faktiskt tittar in till dagligen (ibland mer=)).
  Kan inte för allt i världen föreställa mig vad det kan vara för negativa kommentarer, det finns ju liksom inget negativt att säga.
  Håll huvudet högt!
  Många kramar!

  Jenny

  SvaraRadera
 6. Vad roligt att höra! Och så tänkte jag på det där med kommentarer. Om man skriver något "syrligt", kanske ironiskt eller rent av elekt så blir tio gånger värre som kommentar då man inte kan se minspel och att man inte känner personen ifråga och det kan bli väldigt fel då. Bättre att försöka vara tydlig när man skriver och elaka kommentarer har inte här eller hos någon annan blogg att göra!
  Ha en fin dag! Kramar!

  SvaraRadera
 7. Härligt! Ser fram emot nästa inlägg när du vill och kan. Kram Catrine

  SvaraRadera
 8. Härligt att du är tillbaka! Läser din blogg dagligen och delar din smak för de klädmärken du visar. Så trist att höra att du fått elaka kommentarer... Försök att strunta i dem och se dem som ett uttryck för ren avundsjuka. Fortsätt vara som du är! Vi ses här när du orkar och vill!
  Kram A

  SvaraRadera
 9. Welcome back! Du är väldigt efterlängtad av många som du märker! :)
  Stor kram, Lotta

  SvaraRadera
 10. Vad roligt att du är tillbaka! Kram, Marie

  SvaraRadera
 11. Tänk vad ord kan göra mellan människor, gott och ont! Men det är väl det som det betyder att vara människa, och orden är vårt verktyg. Gott att få chansen att se o följa fina dig igen. Sköt om dig!!!//Sanna

  SvaraRadera
 12. Tack för att du väljer att fortsätta blogga! Du ger så mycket inspiration och köplust! Det är alltid avkopplande och en mysig stämning när jag läser din blogg. Ha det så skönt denna fina hösthelg! Kram Mia

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER