tisdag 1 januari 2013

DET NYA ÅRET - 2013

Det blev en glittrig klänning från Valerie på Nyårsafton, Valerie har ju de perfekta festklänningar så jag tar varje tillfälle att använda dessa när det finns tillfälle. Idag ska jag försöka få ihop de fina vinsterna och sedan fota och fixa ett inlägg.....ja, får se hur långt jag hinner idag. Hoppas ni alla mår bra! Själv är jag oförskämt pigg ;-) Idag har jag tagit hand om mig, jag har duschat länge, gjort en peeling från Dermalogica som är makalös för livlös/glåmig hud, applicerat en mask, serum, ansiktskräm och finaste BB krämen från Rodial och nu känner jag mig minst 10 år yngre ;-) Älskar bra hudvårdsprodukter och är så glad Hilde tipsade om Skincity som har så fina produkter och priser ;-)
Dagens klädsel är mera leasure ;-)
Kofta från Odd Molly och jeans från Please.Hoppas ni har fått en fin start på det nya året ;-)
Vi ses senare om ni vill.
KRAM!!


4 kommentarer:

 1. God fortsättning snyting!
  Visst är de bra på Skincity:) Jag har handlat på mig hur mycket som helst, och det känns som välinvesterade pengar att få tillbaka lite ungdom i sin hy..
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jättefina outfits! Önskar dig en riktigt bra start på det nya året! Kram

  SvaraRadera
 3. Mycket snygg nyårsklänning! och dagens ser snygg och skön ut med!
  Gott nytt år och kram

  SvaraRadera
 4. Ååh så fint med bare tær!! Jeg gleder meg til vår og sommer.. Lekker var du både igår og idag. For hver gang jeg ser deg i disobedient koftan, får jeg litt mer lyst på den..
  Klem:)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER