onsdag 6 februari 2013

ATT HA FÅTT HEM LITE SS2 FRÅN ODD MOLLY

Idag droppade det in ett efterlängtat paket från Country Dreams där jag förbokat dessa två favoritplagg, några av de få som jag riktigt föll för från Odd Mollys vårleverans SS2. Riktiga sommarplagg, blir perfekta i sommar. Jag förbokade Odd Mollys TimeOut Wrap Cardigan i storlek 2 och den vackra The Artist Wrap top, storlek 2. Båda två vita men olika vita :-)

The Artist Wrap Top, storlek 2 är vacker, tunn och rymlig i storlek, denna sitter löst kring bysten, vilket inte brukar vara fallet med Odd Mollys toppar. Ångrar nu att jag inte tog storlek 1 istället, nu verkar denna vara slut hos Country Dreams så den lär vara svår att få tag i. Sitter perfekt annars och är väldigt kvinnlig i modellen. Kommer att bli en favorittopp i sommar :-)
Pris ca 895 kronor.
Sen var jag tvungen att slå till på Timeout wrap cardigan i vitt som jag ÄLSKAR som modell då jag använder mina 4 andra Timeout wraps flitigt. Storlek 2 och denna är normal i storlek. Måste dock nämna att jag tycker det är synd att ärmarna blivit så mycket mindre detaljrika, liksom baksidan, om man jämför med föra säsongens variant av denna underbara kofta. Älskar dock färgen och modellen så den får stanna men jag gillar detaljerna bättre i förra säsongers variant.
Pris: 1.795 kronor.
Kan även tipsa om att ni kan redan nu kan förboka era favoriter från Odd Mollys SS3 hos Country Dreams. 


Å så avslutar jag med ännu en vacker Ranunkel-bild och hoppas ni får en fin kväll. Det ska bli jobb, jobb och sedan Vampire Diaries :-)
KRAM!!7 kommentarer:

 1. Mycket snygga plagg, så fräscht med vitt! Men visst känns det som att storlekarna i vår är mer tilltagna än de varit senaste året?!
  Tack för visningen:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Väldigt fina plagg tycker jag. Skulle gärna ha dem båda.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Otroligt superfina på dig båda två! Tack för visningen! Kram!

  SvaraRadera
 4. Artist wrap top fick jag ett stilla begär efter! Skitläckra på dig båda plaggen! Kram

  SvaraRadera
 5. Snyggt! Och du är så fin i vitt, bra köp :-)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Vilka underbara vårplagg. Härligt vitt :)

  Och så vackra ranunkler, nu känns det som vår snart

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 7. Timeout wrapen var superfin på dig! Snygg!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER