fredag 1 februari 2013

TESTAR MINERALSMINK FRÅN GLOMINERALS - WOW

Idag fick jag mitt paket från Skincity med de efterlängtade mineralsmink produkterna. Jag kunde inte hålla mig, NOPE. Var tvungen att testa direkt! Har hört så mycket gott om Glominerals produkter så jag ville se om dessa passade min hy och kunde ge mig den täckningsgrad som jag vill ha av en mineral foundation, UTAN att den sätter sig i rynkorna. Jag vill täcka skavanker som begynnande pigmentfläckar men ändå få ett naturligt resultat. Har Priori sen innan (också köpt från Skincity) men den är inte särskilt täckande tycker jag, dock ger den ger fin lyster, fastnar inte i rynkor och ger en naturlig känsla. Glominerals är något HELT annat måste jag erkänna. Jag tänkte därför tipsa om de produkter jag beställt och två andra favoriter från Laura Mercier. I det här fallet kan jag säga, man får vad man betalar för med kosmetik/hudvårdsprodukter.
Jag testade basen/foundationen i puder och flytande form, foundationborste och lid primer från Glominerals. På bilderna har jag även tagit med två av mina favoritprodukter från Laura Mercier som jag också kan rekommendera: Creme smooth foundation och Secrete concealer som är speciellt utformat för att användas under ögonen (dessa hittar ni Här och Här).


Basen: Pressed Base är deras storsäljare och är mineral foundation i pressad puderform. HELT FANTASTISK täckning, matt, naturlig och sätter sig inte i några rynkor. Detta är den BÄSTE mineralfoundation jag testat och jag har testat MÅNGA som: I.D. Bareminerals, Tikei, Fjällström, Sheer Cover, Youngblood, Priori, Bellápierre, etc.
Pris 449 kronor.Denna använder jag som fixering på slutet och den håller ansiktet matt hela dagen, bättre än I.D. Bareminerals variant. 
Pris: 389 kronor.


Jag har tidigare använt Fjällströms ögonlocksprimer men nu när de inte finns mer är jag så nöjd jag hittat denna. Perfekt som bas men dessutom håller den ögonskugga på plats hela dagen.
Pris: 299 kronor.


Den flytande foundation har jag tyvärr inte hunnit prova mer än på handen men den verkar lovande.
Pris: 399 kronor.
Laura Mercier gör också fantastiska produkter, dock dessa är inte mineralprodukter men deras Secret concealer är helt fantastisk under ögat, då den täcker mörka ringar perfekt och sätter sig inte i rynkor. 
Det var lite sminktips så här fredagkväll :-)
Nu ska det bli lite skumpa och tv :-) Hoppas ni får en fin helg!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Kul att de verkar bra. Jag fick hem under eye primern och en trippelögonskugga igår. Verkar bra. Är sugen på att testa lite mer men tycker det är svårt med att hitta rätt nyanser.

  kram

  SvaraRadera
 2. Tack för även detta tips har varit in och kikat på hemsidan men kan vara lite svårt med vilken nyans/färg man ska välja.
  Hade varit perfekt om man hade kunnat få prover...

  SvaraRadera
 3. Du skriver då o då om dina pigmentfläckar. Har du aldrig funderat på att ra bort dem med laser? Jag har bokat tid för laser mot brustna blodkärl, men läste att det även tar pigmentfläckar. Värt att testa kanske? Kram Sanna

  SvaraRadera
 4. Tack snälla! Nu vågar jag testa - är alltid lite nojig för det där med produkter som ev lägger sig i rynkor ;)
  Kramar!

  SvaraRadera
 5. Hei,

  Tusen takk for at du deler med din kunnskap og er faring med sminke.
  Spørsmål; bruker du de tre Glo mineral produktene , pluss LM concealer og Glo mineral primer ?

  Hva slags kremer og renserituale har du? Hadde vært kjempefint med en gjennomgang av dine favorittprodukter her også, fra hverdag til evt kurer/masker. For 40 pluss.

  Mvh, Elise

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER