söndag 24 februari 2013

ETT REA-TIPS: DAVIDA

Idag hinner jag inte blogga men jag vill gärna tipsa om att DAVIDA just nu har REA på några riktigt fina cashmere-plagg till riktigt bra priser. Jag hinner som sagt inte med bloggen så mycket som jag skulle vilja för stunden men jag har annat som måste prioriteras just nu. Jag lovar dock att snart vara tillbaka med dagens, provningar, etc.


Vacker kofta från Davida i cashmere nu på REA för 795 kronor.
Ni kommer till ALLA damplagg om ni klickar HÄR (inkl REAN).


Fin kavaj i cashmere Nu på REA för 895 kronor

Slutligen denna fina kofta som är användbar till vardags för 645 kronor!!

Nu försvinner jag ett tag igen men jag lovar återkomma så snart jag har tid.
KRAM!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER