onsdag 13 februari 2013

IDAG ÄR JAG GRINIG.......

Idag är jag stressad, trött och grinig. De närmaste veckorna kommer att bli intensiva och jag vet inte vilken ork jag kommer att ha att upprätthålla bloggen. Dessutom händer det mycket runt omkring mig på det personliga planet och det måste finnas tid att bara fokusera på det viktiga....så jag kommer tyvärr att vara ganska frånvarande framöver. En fin outfit tänkte jag i varje fall slänga in.....ett vackert Odd Molly plagg som inhandlats på Bloppis.


Färgen är mer ceriseröd än vad det ser ut på bilderna och storlek 2 (som gör den något trång över bysten).
jag älskar Odd Mollys korsstygnsplagg.Ikväll ska jag försöka få till lite fina bilder på några Odd Molly SS2 plagg som fortfarande ligger där hemma och som jag inte hunnit visa upp. Måste bestämma mig för om de ska stanna eller inte, ni får hjälpa mig som smakråd.
Vi ses ikväll!
KRAM!!

P.S. Jo, jag råddar med bloggens utseende, får inte till det jag vill....blir så frustrerad och önskar jag hade bättre verktyg för att få till det jag tänkt mig.


5 kommentarer:

 1. Fantastiskt fin tunika!
  Ta det så lugnt du kan fina vän och vi finns ju här och kikar in när du kommer igen ♥

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar färg på tunikan.
  Styrkekramar Titti

  SvaraRadera
 3. Var rädd om dig fina!
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Ibland är det så tufft livet. Men du fixar det. :) Jag vet.
  Kramar

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER