onsdag 27 februari 2013

DAGENS FANTASILÖSA OUTFIT.......

Eftersom några av er efterfrågat "Dagens Outfit" kommer en av de jag haft på mig den senaste tiden. En enkel grå coll wool cardigan från Odd Molly med ett linne under och svarta byxor...roligare än så blir det inte just nu men som sagt, den som väntar på något gott.... ;-)


Storleken på denna söta men enkla kofta är 1.

Mer spännande än så här blir det inte just nu. Hoppas jag inte gör er besvikna men ibland måste det verkliga livet få tag plats och då får bloggen backa tillbaka lite. Kommer dock tillbaka, det lovar jag ;-)
Hoppas ni har det bra.
KRAM!!


7 kommentarer:

 1. Det enkla är det snygga! Jättfint, kram

  SvaraRadera
 2. Livet kommer alltid i första hand!! Tycker också du är snygg i det enkla!
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera
 3. Enkelt och snyggt! Själv har jag mest lust att hasa runt i stora koftor. Tror jag har haft klänning/kjol tre fyra gånger sedan i höstas :o)
  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Åh, det kommer mycket gott så småningom, nu är väl snart det tunga förbi hoppas jag.
  kramar och må så gott

  SvaraRadera
 5. Jättefin kofta! Min smak helt klart. Kram Nilla

  SvaraRadera
 6. Det behöver inte alltid vara det åtråvärda outfitsen du behöver visa i dagens, för vi alla går ju i enkla MEN FINA titt som tätt ;). Det enkla är gott nog för mig, för det ger inspiration det med. Jag tycker det är jättebra om du blandar. Fin är du ialla fall!

  Må så gott! // Lotta

  SvaraRadera
 7. Älskar det eleganta som kanske inte alltid är det mest flashiga som sticker ut. Det vinner i längden! Lite classy sådär... Koftan är superfin.
  Kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER