söndag 3 februari 2013

DAGENS OUTFIT & TIPS OM FIN WEBSHOP

Idag har det varit en hel del aktivitet och mer väntar.....tänkte därför snabbt dela med mig av dagens outfit och sedan fortsätta umgås med familjen. Vill även tipsa om Mias fina shop VISTAMIA som börjat växa och som tagit in en hel del fina vårsaker från bl a Ester Elenora. Mia har bloggen Casa of Mia och ni har säkert varit inne hos henne någon gång. Hon tar in fler och fler fina märken i sin webshop så det ska bli spännande att följa hennes resa.Kofta Odd Molly som jag fyndat på bloppis och som jag älskar i färgen. Storlek 2 har jag på denna.Den här fina väskan från Ester Elenora är jag sugen på.....finns just nu hos VISTAMIA och det kliar i klickfingret :-) Pris 550 kronor.
2 kommentarer:

 1. Den färgen är verkligen helt ljuvlig! har den själv i pointers v-neck och älskar verkligen den här tröjan.
  Spännande med ny butik!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Underbar färg på koftan och du är superfin i den. Jag älskar den där modellen och trivs jättebra i min i apricot :)

  Ester Elenora har ju en superfin vårkollektion. Jag tyckte hösten var jättetrist och inget nytt men nu till våren är det jättefina saker. Väskan är ju sååå cool

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER