lördag 2 februari 2013

VACKRA TIDLÖSA PLAGG

Idag tänkte jag bara vissa upp en vacker, tidlös blus som var det första plagget som jag förälskade mig i från Chill Norway: Frill Blouse. Jag letade överallt efter denna vackra blus och tack vare Thomas på Chill Norway fick jag tag i den, från provkollektionen och med detaljer som försvann i den som sedan kom i butik. Det finns en hel del plagg i min garderob som för mig är tidlösa. Plagg som är som små konstverk, juveler som tas fram vid speciella tillfällen och denna blus är en av dessa.


Ett annat plagg från Chill Norway som är från deras nya vårkollektion är den fina Bug Cardigan som egentligen är motsatsen till den fina blusen. Den är ett praktiskt och fint vardagsplagg men med samma budskap (på ryggen) som blusen :-) "Happiness is not having what you want but wanting what you have"
Det är allt för mig just nu. Ska tvätta lite, vila en stund, läsa och invänta Sessorna som är iväg och åker skridskor med maken. En skön lördag helt enkelt :-) Hoppas ni också har det bra.
KRAM!!


4 kommentarer:

 1. Den fina blusen gjorde att jag fick upp ögonen för Chill Norway.
  Har sett att det kommer några fina klänningar från de framöver.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Den vita blusen är så fin och du passar jättebra i allt det du visar.Ha en fin kväll! Kram Nilla

  SvaraRadera
 3. Hej
  Har hört att frill blouse ska komma nu till våren igen. Vet du om det är så?
  Jag fick nämligen inte tag i den sist, men har mailat Chill Norway flera ggr och frågat om den kommer igen. Sist fick jag svaret att den kommer nu i vår.
  Mvh
  Louise

  SvaraRadera
 4. Vackra frillblouse är mitt första ocg enda plagg från CN.Jag har den i sandfärgat. Och minns jag helt rätt så var en viss "Fru Shopaholic" som visade den och fick mig på fall:))
  Du har attans god smak!
  Kramar

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER