lördag 9 februari 2013

FLER BILDER PÅ ODD MOLLY SS2 - NÅGRA SOM FÖLJDE MED HEM :-)

Här kommer lite fler bilder på några av de vackra plagg som följde med hem igår efter provningen på NOOS. En av dessa var ju den vackra Batallion of Saints jacket från Odd Molly som jag dissade när jag provade den i Military, hemsk färg på mig och fel storlek från början men nu när jag provade den i vitt i rätt storlek från början föll jag totalt och hopplöst. Den är verkligen ett mästerverk, tycker dock det är synd att den saknar foder men man kan inte få allt.Färgen är vintervit och blommorna är röda/ceriserosa


Sen fick the Buzz short dress följa med hem, storlek 2 känns normal i storlek men kanske att man ska ta större om man inte vill att den ska sitta slimmad som på mig. Tog även hem de sköna leggings Flipping knit pants, storlek 3 (normala i storlek och supersköna).


Men denna sötnos passar nog bäst ihop med ett par vita sommarjeans....mmm, det får bli nästa provning.Jo, det är mycket bilder på denna men den är bara så skir och vacker.....är väldigt förtjust i denna.
Sen har även jag fallit för den fina väskan från Ester Elenora som fina Mia på Vistamia tagit in, så jag klickade hem den för några dagar sen.....SÅ FIN!!


Väskan är fin, rejäl och rymlig. Perfekt vår/sommarväska när mycket ska få plats :-)

Hoppas ni har en fin helg framför er, tyvärr har Sessorna blivit sjuka så vi fick ställa in en efterlängtad och planerad middag....trist men så blir det ibland. Så det blir sjukstuga i helgen och vila.
Vi ses lite senare om ni vill med lite fler bilder :-)
KRAM!!
13 kommentarer:

 1. Åh så mycket fint och väskan är ju underbar, kul att du gillar den! kram och krya på er

  SvaraRadera
 2. Ahhh så mycket fint och du är som vanligt ursnygg i allt du tar på dig. Vet att du fotar utan ditt ansikte och varför, men få vet nog hur VACKER du är!
  Hi hi tur säger jag igen men väskan....snurrig är förnamnet på mig:))

  Kramar!
  Adela

  SvaraRadera
 3. Superfina köp och jättefin provning igår. Jag var supernyfiken på buzz short dress som jag också fallit för och visst är den sååå fin men jag blev besviken för jag trodde det var en klänning. Ser ju myyycket längre ut på produktbilden. Vad lurad man kan bli. Nu ska jag tänka om och inse att den är perfekt som tunika också :) Du är jättefin i din

  Och väskan....my god, jag dör så snygg :)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 4. Så mycket fint!! Gillade speciellt the Buzz dress. :)

  SvaraRadera
 5. fina kläder! är väskan i plast eller läder?

  SvaraRadera
 6. så snygg buzz short dress var och särskilt med den vita kanten upptill. Den har jag inte sett innan. Kanske ska försöka prova den.

  SvaraRadera
 7. Gissade faktiskt att du tog hem Buzz short dress. Jag tycker att den är så vacker och så mycket DU!
  Jackan och väskan är ju också sådana bra inköp!
  Hoppas tjejerna kryar på sig snabbt.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Finfina plagg och den där jackan....mums!
  kramar

  SvaraRadera
 9. hihi vi är flera som fallit för den väskan:) Tröjan satt så fint på dig så den blev jag väldigt intresserad av nu. kram Nilla

  SvaraRadera
 10. Ooh va fina plagg! Jag är själv sååå sugen på The buzz short dress...men den ser kort ut... Får man fråga hur lång du är? Har oxå storlek 2 och är 1.66..
  Har införskaffat glominerals pressed base efter jag läste fin recension och är hittills supernöjd!
  Tack
  Kram Linda

  SvaraRadera
 11. Hej Linda: Va roligt att du provat glominerals :-) Jag är 1,72cm lång och det är mer tunika än klänning i mina ögon.
  Kram!!

  SvaraRadera
 12. Anonym: Väskan är tillverkad i någon form av syntetläder, men det kan man nästa förstå om man ser till priset. Hade varit betydligt dyrare om den varit i läder. Den är dock fin i kvalitén och ser/känns rejäl.
  Kram!!

  SvaraRadera
 13. Finaste Adela: ;-) Rodnar....tack rara för dina fina ord. Och du är precis så rar och fin som du ser ut att vara i din blogg, hoppas vi ses snart ;-)

  P.S. Ja, alla får vi hjärnsläpp ibland :-)
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER