måndag 11 februari 2013

FIRESTARTER REMIX DRESS FRÅN ODD MOLLY

Tänkte visa lite bilder på den söta, skira klänningen från Odd Molly SS2: Firestarter Remix Dress i Chalk. Tog hem den från NOOS för att prova den i lugn och ro, jag ville se hur den såg ut med en fin underklänning. Sen tog jag hem två fina plagg till som jag inte hunnit prova eller bestämma mig riktigt för vad jag ska göra, dvs behålla eller returnera.Storlek 2 på denna (som är normal till aningen rymlig), skir och ljuvlig skön på.
Pris: 1.295 kronor
P.S. Ser nu att tyget fastna på rumpan....så det ser ur som om jag har en GIGANTISK rumpan ;-) Får bjuda på den idag :-)


Jag tycker det är synd att de tog bort de fina sidenbanden som satt i provet, banden i samma tyg tillför inte mycket.Tycker den känns som den perfekta sommarklänningen för lata sommardagar.


Problemet är bara att det är så mycket fint man vill ha och jag vet med mig att några av mina absoluta favoriter kommer att dyka upp snart i SS3 släppet från Odd Molly så man vill ja ha kvar lite pengar tills dess....men visst är den fin? Får fundera en vända till.
Ha en fin kväll!
KRAM!!


11 kommentarer:

 1. Hvor er den SKØN i den farve.
  Super flot til dig :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Den kom också hit idag från Noos, men tyvärr i fel färg. :) Så ett snabbt byte. Men skön är den verkligen.
  kramar

  SvaraRadera
 3. Den var riiiiktigt sommarfräsch. L O V E L Y :)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 4. Du är superfin i den!
  Jag kom inte riktigt överens med min. Saknade sidenbandet för mycket, så den åkte tillbaka...
  Tror väl att jag hittar något annat fint att köpa istället :-)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Testade en idag och den hakade upp sig på rumpan hela tiden och var ett enormt störmoment för min del.

  SvaraRadera
 6. Tycker den är ljuvlig! Absolut en keeper, oavsett vad som komma skall ;-)

  Kram!

  SvaraRadera
 7. Du var väldigt fin i den! Jag tänkte att den skulle passa till lata dagar men upplevde själv att den var för tun för min smak så jag valde att spara pengarna till några fina plagg i ss3. Kram Nilla

  SvaraRadera
 8. Ser så somrig o fin ut på dig! Trist bara dom bytte ut sidenbandet!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Mycket snygg ! Får man fråga var underklänningen kommer från ? Odd Molly ?

  SvaraRadera
 10. Hej Maria: underklänningen kommer från by TiMo, perfekt under tunna vita sommarklänningar :-)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER